הם הגיעו
T The Phantom Agony New member 28/3/07 #6 ../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהפה;;;; שונאשונאשונא רוצהרוצהרוצה וויט'יןוויט'יןוויט'ין ;[;[;[;[;[;[;[;[;[
../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהפה;;;; שונאשונאשונא רוצהרוצהרוצה וויט'יןוויט'יןוויט'ין ;[;[;[;[;[;[;[;[;[
T taroboy New member 28/3/07 #3 יוווווווווווווווווווווווווווווווווו גמאני שונא אותך. סתם חח תהנה^^ ותביא מלא תמונות!!! תזכור שאתה מייצג אותנו שם!
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו גמאני שונא אותך. סתם חח תהנה^^ ותביא מלא תמונות!!! תזכור שאתה מייצג אותנו שם!
I Ice Queen 7 New member 28/3/07 #8 תודה, גרמת לי לאבד את יכולת הדיבור ולפרצוף שלי להתקע ב"O_____________O" (מי עוזר לי לרצוח אותו ולקחת את הכרטיס?)
תודה, גרמת לי לאבד את יכולת הדיבור ולפרצוף שלי להתקע ב"O_____________O" (מי עוזר לי לרצוח אותו ולקחת את הכרטיס?)
א אזירפאל New member 28/3/07 #10 וואו, איזה כיף לך קיבלתי אימייל מה-opendisc שאפשר לזכות בכרטיסים לאחת ההופעות שלהם, ובחרתי את זו. נראה אם אזכה. ואם כבר כרטיסים, קניתי לאוונסנס! ויצאו הכריכות של הספר השביעי%$##@*&%$ אבל זה לא קשור. ><
וואו, איזה כיף לך קיבלתי אימייל מה-opendisc שאפשר לזכות בכרטיסים לאחת ההופעות שלהם, ובחרתי את זו. נראה אם אזכה. ואם כבר כרטיסים, קניתי לאוונסנס! ויצאו הכריכות של הספר השביעי%$##@*&%$ אבל זה לא קשור. ><
א אזירפאל New member 28/3/07 #14 ממש כאן ../images/Emo3.gif ../images/Emo26.gif www.mugglenet.com |פוטריסט| מישהו מתכוון ללכת לעולמות? ^^
ממש כאן ../images/Emo3.gif ../images/Emo26.gif www.mugglenet.com |פוטריסט| מישהו מתכוון ללכת לעולמות? ^^
א אטומיק בייגל New member 28/3/07 #12 כמה דברים לא קשורים בהודעה אחתXD גם אני קניתי כרטיס לאוונסנס!!%^#%^& ווא אפשר לזכות בכרטיסים להופעה מהאופןדיסק? O: לא פייר, למה אני לא קיבלתי מייל על זה?
כמה דברים לא קשורים בהודעה אחתXD גם אני קניתי כרטיס לאוונסנס!!%^#%^& ווא אפשר לזכות בכרטיסים להופעה מהאופןדיסק? O: לא פייר, למה אני לא קיבלתי מייל על זה?
א אטומיק בייגל New member 28/3/07 #18 באיזה יום קיבלת את המייל? אני קניתי את הדיסק ונרשמתי לזה רק אתמול בערב
א אטומיק בייגל New member 28/3/07 #22 זה מסביר את זה. אתה יכול בבקשה לחלוק איתנו את המידע? איך אפשר לזכות בכרטיס?