|הם החליטו שאני בוגדת בבעלי עם הבוס

ליLו

New member
|הם החליטו שאני בוגדת בבעלי עם הבוס

אני לא יודעת מהיכן הגיעה השטות הזו אבל בעלי שמע מהמזכירה של חמי שזה מה שהם חושבים הצילו!!!!!

עדוש

New member
מי החליט? מה החליט?../images/Emo124.gif

נא לפרט, זה נשמע מעניין

עדוש

New member
היי מותק! מה שלומך?

אני יוצאת עכשוי, אבל נדבר יותר מאוחר.

jif

New member
מה שחשוב הוא

אם זה נכון או לא. אם לא אז תשימי פס על כולם ואל תראי התרגשות מזה כי זה מחשיד עוד יותר

smagi

New member
רגע רגע מהתחלה לא ממש הבנו

מי החליט איך ולמה???? בכל מקרה אני תומכת בגיפ גם אם כן וגם אם לא שיקפצו לך

ליLו

New member
חמי וחמותי

החליטו שיש לי רומן וכן... אני שמה פס אבל בעלי... זה איכשהוא מגיע אליו

arem12

New member
בגידות

אני גרה מול חמותי. בבנין שלי יש 20 דירות. בעלי עובד בלילות וחמי וחמותי מאשימים אותי בבגידות עם כל אדם שניכנס לבנין שלי. אז מה ? אם בעלך אוהב אותך ותומך בך אז שכולם יקפצו לך... ענת

ליLו

New member
אז ככה..

כשבעלי סיפר לי מה אמרו עלי תגובתי היתה "אוי באמת.." אבל הוא אמר שאם זו התגובה שלי אז כדאי שנסיים את השיחה כלאמר הוא מכיר ויודע מי אני אבל הסיפור של ההורים מטריד אותו

smagi

New member
מה זאת אומרת נסיים את השיחה

נסיים=אני מאמין לך או נסיים=אני מאמין להורים שלי. האמת היא שאם מישהו היה אומר שבעלי בוגד בי למרות שאני מכירה אותו וסומכת עליו ויודעת שהוא האחרון שעלול לבגוד, תמיד היה מקנן בי האולי... לדעתי את ובעלך צריכים לשבת ולדבר שוב על הנושא ואם צריך אז לגשת ולדבר עם ההורים שלו.

amitmom

New member
לי, סליחה שאני ככה מתפרצת לשרשור

אבל בשום פנים ואופן לא תחליקי על הענין הזה. יופי טופי..היום מאשימים אותך בבגידה לכי תדעי מה יגרד להם באוזן מחר. דברים כאלו צריך להרוג עוד שהם קטנים..מטאפורית כמובן. ללכת אליהם עם הבעל, לצעוק, לצרוח, לדרוש התנצלות ,להפוך את העכבר לפיל ומיד.ואח"כ לנגן על זה לבעל עד שתגיעי לרויה. מעודי לא שמעתי על כאלו הורים "טובים" למדתי, על בשרי לצערי, שאם אני לא אלחם על כבודי איש לא יעשה את זה. מציעה לך לעשות את אותו הדבר. הרבה בריאות.

ליLו

New member
אני דווקא

מאוד חוששת מצעדים כאלה ולמרות שאני רואה פרצופים קצת חמוצים ורק עכשיו מבינה למה החלטנו בעלי ואני ש..לעזאזל עם כל העולם כל עוד הזוגיות שלנו בסדר אז כולם יכולים לקפוץ לנו הם אנשים מבוגרים ועוד לא אמרו לנו כלום - זהו משפט שנאמר למזכירה ולא אלינו ברגע שיאמרו דברים בכיוון של בעלי או שלי נטפל בזה בינתים שיחמיצו פנים ככל העולה על רוחם

שלום לך לי../images/Emo12.gif

האמת
(ובלי חלילה לפגוע) לא יודעת אם לצחוק או לבכות. תגידי לי, מי זו המזכירה של חמך? ואולי היא בעצם מבשלת את הדיסה הזו ובונה על סכסוך כי רוצה בעצם את בעלך (או חמך)? חשבת על זה? אני בכל אופן (ובהנחה שאין לי רומן עם הבוס) לא הייתי עוברת לסדר היום ומעמידה את כל החברה למשפט שדה קצר וממצה. ב ה צ ל ח ה !

ליLו

New member
יש משהו בדבריך אבל אין לי חשק

להיכנס לדייסה הזו כל עוד היא דלילה ולא נדבקת אני פשוט מתעלמת אבל שינסו להיכנס בי ואז... וואו וואו אני נכנסת על עיוור בכל מי שבדרך..

למעלה