"הם חארות ואנחנו מתות על זה"

מיטללל

New member
"הם חארות ואנחנו מתות על זה"

לא מבינה בזמן האחרון כל הודעה רביעית פה היא על כך שבנות מעדיפות ורוצות בנים שהם 'חרא', בנים שמתייחסות אליהם רע. בנים מאשימים. בנות מודות. התגובה שלי תמיד הייתה שיש ויש.... ושהבנים שמלמלים את זה כל הזמן לעצמם סובלים מרגשי נחיתות ומנסים לשכנע את עצמם. האומנם ? אבל אני רואה שאתם חוזרים וחוזרים וחוזרים על זה. מה יש ? האם אתם באמת מאמינים בזה? מיטל אני וחרא זה מקסימום בשירותים.

Cobe Anan

New member
נבלה!

גנבת את סיגנון החתימה של החוליגנים! ......................................................... קובי. כל הזכויות שמורות ללאון.

מיטללל

New member
לא מבינה, רמזת שאני חוליגנית ? :-O

תגיב לשאלה שפתחתי או שלעולם לא אשים עוד שרשור שלך בנעיצה :)

Cobe Anan

New member
אני לא חרא. וגם דקלה לא.

למרות שנהיינו זוג אחרי שחטפתי אותה.. אני שונא אנשים שמתנהגים רע למין השני רק כדי `להשפיט`.. זאת התנהגות של אנשים בלי ביטחון עצמי, שמחפשים מישהו עם פחות ביטחון עצמי שילטף להם את האגו בתמורה ל`ביחד`.. זה מטומטם, אני לא קונה את זה.

liontamer

New member
אני רואה שמישהי מנסה לנצל

את העובדה שאין לי אינטרנט סדיר עדיין.... לאון מתגעגע להומבויז

האמת, אני מסכים איתך

(אני יודע ששאלת את זה באיזה הודעה, אבל סתם צחקת). אני לא מאמין שמישהי כל כך אוהבת להפגע שהיא נמשכת לאנשים שפוגעים בה (למרות שיש כמה שמבחינתן כאב זה מילה נרדפת ל"כיף").

זכוכיות

New member
אני מאמינה שיש,

אבל זה עולם מגוון, יש בו הרבה דברים. חלקם אפילו בגדר "פריק שואו". מה שכן לא מאמינה ש-כולן- ואפילו לא -הרוב- ככה.

t h e snake

New member
אני חושבת...

שכאב בשבילן זה מילה נרדפת לתשומת לב... הן לא מקבלות תשומת לב בדרך יפה, של אהבה.. ויש להן תשומת לב בדרך של כאב.... אז הן נמשכות לזה. כי ביננו מי לא צריך תשומת לב? ואם היא לא מקבלת את זה בדרך אחת, היא תקבל את זה בדרך השנייה.. שזו הטעות שלהן. לדעתי.

השאלה היא

למה שמישהי תרצה תשומת לב שמביאה רק לכאב, אלא אם כן מה שהיא מחפשת זה את הכאב עצמו?

היא רוצה תשומת לב ואהבה בכל מחיר

ואם המחיר שלה הוא כאב בשביל אהבה (למרות שזו לא אהבה אמיתית ברוב המקרים) אז זה מה שהיא מוכנה לשלם. הבעיה הופכת לחמורה כאשר היא הופכת את המניאקים בחייה לדפוס קבוע והורסת מבפנים כל קשר עם בחור נחמד בשביל לחזור אל המניאקים. במקרה כזה עזרה מקצועית היא חיונית בשביל המשך בחיים נורמליים.

יש מספר סוגים של נשים כאלו

1. יש נשים שנשארות עם גבר מניאק. אלו נשים שמאמינות שהן לא ישיגו טוב ממנו אם הם ייפרדו ממנו ולכן הן נשארות שם. 2. נשים שהולכות לגברים מניאקים בעיקר בתחילת חייהן וזאת בשביל האתגר שהוא מציב בעיניהן, הקושי להשיג אותו והרצון ללכוד אותו ברשתן. 3. נשים שמחפשות את המניאקים בשביל לאלף אותם או נשים שאוהבות לעזור לאנשים בכל מחיר ובעיניהן המניאקים הם אנשים שצריכים עזרה גם אם זה במחיר של לוותר על עצמן. 4. נשים שמוקד המשיכה היחיד שלהן הוא גבר מניאק. נשים אלו הן נשים במצוקה נפשית אמיתית שנגרמה כנראה עקב דפוס חוזר במערכות יחסים קודמות, טראומה קשה, יחסים דומים במשפחה וכו'.

twigy

New member
ברור שכן

בנות צריכות אתגר, מישהו שיפתיע כל פעם מחדש ולא יהיה צפוי - צפוי זה משעמם ומניאק גורם להם לרצות להיות הראשונות שיצליחו לשנות אותו. קשה להם עם זה שהם לא מצליחות לשלוט במישהו, וזה גורם להם לרצות להיות חלק מזה, כי תמיד בני אדם נמשכו לכוח - וכשאני לא מצליחה לשלוט במישהו זה בוודאי כי יש לו יותר, ואני רוצה להיות חלק מזה.

היי איזה כיף זה ציטוט שלי...

וחץ מזה מצטערת- היה לי מזל גרוע במיוחד עם בנים! כשיגיע האחד שיצליח לשנות את דעתי- אני אודיע למערכת.

למעלה