אישית, יש משהו מסויים בביצ'יות שכן עושה לי את זה, ולפעמים גם אני טיפה נבזי, אבל בשורה תחתונה אני חושב שאהבה, היא מה שצריכה להשריש קשר, ולא הקנטות והתנהגות מגעילה. לאון אל תחתמי כמוני, חצפצפת!
אני לא חושבת שמישהי רוצה מניאק שישבור לה את הלב אני מאמינה שכל אחד מחפש את זה שיהווה לו אתגר וכן לרוב האתגר נמצא באלו אשר ישחקו לנו יותר ברגשות. אבל גם זה לדעתי שלב בחיים בסופו של דבר כל בחורה תחפש את הבחור שפשוט יאהב ויתן מעצמו באותה מידה כמוה. האתגר בסופו של דבר הוא רק שלב שבאמצעותו כל בחורה מגיעה לנקודת השיא שבה היא תבין מה בדיוק היא מחפשת בחיים. נדמה לי שזהו שלב שקורה בגיל העשרה והוא ברור למדי!
עכשיו אני מבין שאכן יש בנות כאלו אבל יש להן פגם כלשהו באישיות שכנראה נגרם מטראומה (למשל מישהו שדפק וזרק אותה אחרי שהיא הייתה בתולה). ואת אכן צודקת וזה עניין של רגשי נחיתות וקנאה שהיו אצלי לאחר שראיתי שאני לא משיג בנות ושחלקן הולך עם מניאקים. הפיתרון? להסתכל על אחותי הגדולה ועל הקשר הנפלא שלה עם בעלה הטרי שם אין שום ניצול ויש רק אהבה גדולה. ברגע שנכנסים קצת לעובי הקורה ולומדים על הקשר שלהם רואים את הכבוד ההדדי, את הקבלה ואת האהבה וכך מבינים שלא כל הבנות רוצות מניאקים. ומי שכן רוצה מניאקים יכולה לקבל אותם רק שלא תציק לי אחר כך בגלל שלא עזרתי לה.
לא יורדת לסוף דעתך.. אבל זה מה שהבנתי.. אני, תמיד יוצא לי להתאהב בקשיים להשגה.. קרים,סנובים,אלו שאוהבים לפגוע.קשים,ביטחון עצמי מופרז.. למה? למה אני לא יכולה להתאהב במישהו שאוהב אותי בדיוק כמו שאני אותו.. ונהיה ביחד ולא יהיו תחרויות של למי יש יותר כבוד? אווף.. מדכא..