הם חוזרים! (ובגדול?)

Yaniv-DC

New member
הם חוזרים! (ובגדול?)

FOREIGNER ממש בשניות אלו סיימו להתאחד ויוצאים למסע הופעות כדי לחגוג 25 שנה מאז ההתחלה. בין להיטיהם המוכרים והבולטים נזכור את Juke Box Hero וכמובן את Urgent. גראהם, אחד מחברי הלהקה החלים לא מכבר מגידול במוחו. הזקנים שביננו בוודאי יזכרו את שיריהם מהמצעד בתקופה האגדית של ריבי גדות (צפניה, אולי תביא אותה לאיזה אירוח בפורום?) הלהקה התאחדה כבר פעם אחת ב-1992, אבל החליטו להתאחד שוב ולצאת לסיבוב הופעות חדש, היום למשל הם באטלנטה ("אם כוורת יכולים - גם אנחנו יכולים). הם נראים זקנים מתמיד, קצת פאתטים (בגיל מסויים שיער משוח לאחור ומשקפי שמש צהובים כבר לא עושים את זה), אבל אני מאוד אוהב את ארג´נט. הצלחה ואושר לכל

פינת התגובה העמוקה של המנהל

הם מכוערים. מצטער ניסיתי להיות אובייקטיבי ואפילו נכנסתי ל-shopping cart שלהם אבל זה לא משתנה - הם מכוערים
.

אני בשוק, אני בהלם, אני המו-מה

איך זה שבין להיטיהם המוכרים לא הוזכרו I Want To Know What Love Is, ו-Waiting For A Girl Like You. הלהיטים הנ"ל שימשו רבות כריקודים חקלאיים בזמנו. מהם ריקודים חקלאיים שאלתם?? קיבלתם- אלו הם ריקודי סלואו של כיתה ג´<?> שטרקטור יכול לעבור באמצע <נסו לדמיין את הזוועה- אני בטוחה שתצליחו
>. אויש אני זקנה.

Oceans Child

New member
שלום...:) *תגובה תגובה*

דווקא היו לי כמה כאלו בזמנו.. גמני זקנה!:) עוד ארבעה ימים אני חוגגת חמישה עשר אביבים שבהם רקדתי עד הנץ הבוקר לצלילי dooweep. המממ.. טרקטור.. כן כן, מוכר בהחלט!! הריקודים שכל החמולה הייתה נכנסת.. "אוי פיכס פויה איכסה! בן!" אחח אפילו יש לי תמונה של הסלו הראשון.. כמה עצוב! זו הייתה התקופה של שירי ה90 המשובחים.. אבל אין לי טענות מסוימות... אהמ אהמ
וטוויט? זה כאילו כזה שיו... בא מטוויטי? אופס או מיי, אני מחטיפה לך כפה, העפתי אותך לרחוב ונדרסת בידי חסה :) זה רק אני בשיעורים חופשיים בחדר מחשבים שמריח כמו הגרביים של כל השכבה שלי... (רק כדי שיהיה לכם מושג קלוש עם מה אני מתמודדת פה!!)

למעלה