הם חוזרים!!!!!!!

נכון זה ענק!!!!!

אופטימוס פריים בדרך!!! שקרניקים היזהרו (אני לא תירגמתי את זה לעיברית....חחחחח)

רובוטריקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חולה עליהם!!!!!!!!!!!! יש לי מלא צעצועים שלהם(כאילו שיחקתי בהם אז,עכשיו הם סתם שוכבים בארון
) איזה כיף גם המעופפים הנועזים חזרו ועכשיו רובוטריקים?! הלוואי ויחזור בביי!

comicsgirl

New member
איזה יופי!

איך אני מתה על הסדרות המגניבות האלה! (מישהו אמר אבירי האור הקסום? רובוקופ? איזה נחמד זה יהיה לראות אותם שוב!!! ד"א, אם כבר אנחנו בעיניין, מישהו זוכר את אבירי האור הקסום? אבירים כאלה שהיו להם שריונות בכל מיני צבעים, שהיו נלחמים באבירי השחור. הם היו הופכים לחיות (הטובים-לכחולות והרעים-לירוקות). המנהיג של הטובים נקרא-לביאור ושל הרעים- כח שחור. הם קיבלו את הכח מהמכשף (המכוער) כשף. הסידרה שודרה בתחילת שנות התשעים והופקה ע"י חיים סבן. בקיצקץ-מישהו מכיר? שמע? ראה? אני צריכה לדעת איך קוראים לזה באנגלית! ועוד שאלה- מישהו מכיר את האנימה Broken sky? זה דחוף!!!

אלעד ר

New member
בטח שאני זוכר את אבירי האור הקסום

היו להם כאלה משושים על השריון שמשם יוצאים חיות או משהו כזה.

Scum Bunny

New member
ומה שיותר גרוע- הם אף פעם לא עזבו

למי שלא עקב, היו לנו עד כה את (לפי הסדר): -הסדרה המקורית (Generation 1)- הסדרה שחוזרת עכשיו -דור ההמשך (Generation 2)- הסדרה שאחרי הסרט -Transformers:Beast Wars - רובוטים שהופכים לחיות (לא רובוטים בדמות חיות- חיות ממש!) -Transformers:Armada - הרובוטריקים והשקרניקים צריכים לאסוף רובוטים קטנים (minicons) כדי לשלוט ביקום. פוקימון, מישהו? -Transformers:Robots in Disguise - הסדרה הנוכחית. בלי קשר לקו העלילה שנמשך בכל הסדרות הקודמות. ילדים קטנים עם שיער צבעוני שולטים ברובוטריקים כדי להגן על העולם, או משהו. דיג`ימון, מישהו? וככל שהסדרות נהיות פוקימוניות יותר, ככה הצעצועים עצמם נעשים מטופשים יותר, ואיכותיים פחות. לא סתם מגטרון מקורי (כזה שהופך לאקדח, ולא לדרקון אדום (ביסט וורס) או טנק (ארמדה) או כף יד (RID)...) עולה היום איזה 40$ ב-EBAY. וכל זה רק הסדרות האמריקאיות. יש עוד לפחות סדרת רובוטריקים יפנית אחת ששונה לגמרי מהאמריקנית המקורית.

תיקון קטן...

ארמדה זה לא מטופש....והקומיקס טוב מאוד... ויש עוד עונות כאלה ממש מוזרות בתלת מימד ועוד כל מיני דברים מוזרים.. (הייתה הרצאה על הרובוטריקים באייקון 2002 ממש טובה) כל הסידרה המצוירת נעשתה על ידי אנימטורים יפנים.. ויש לה גם מאנגה....

תיקון ותוספת...

תיקון: Generation 2 אלו לא הפרקים אחרי הסרט, הם גם נחשבים Generation 1. Generation 2 זה הפרקים המקוריים של G1 ששופצו באפקטי תלת-מימד של CGI סוג ז´ ושודרו מחדש בארה"ב. 2. שכחת להזכיר את Beast Machines, סדרת ההמשך לBeast Wars וסדרות יפניות נוספות כמו Headmasters ועוד כמה שפרח לי שמן כרגע. אה כן וארמאדה שווה לתחת. זו פשוט סדרה נוראה. אין כמעט דמויות ואילו שכבר יש משוללות כל אישיות. ויש שם שלושה ילדים מעצבנים. והטרנספורמציות מגעילות.

למעלה