הם חזרו... ../images/Emo10.gif
איפשהו בתחילת מרץ האחרון התחילו לי רעשים מוזרים באופניים. הרעש כאילו משהו לא מחוזק עד הסוף ותוך כדי לחץ של משקל ופידול נוצרים הרעשים אללו בזמן הרכיבה. הבעיה היא שהם מופיעים להם ככה באמצע רכיבה, ואח"כ נעלמים, לכן קשה מאוד לתפוס מאיפה לכל הרוחות הם מגיעים. האופניים נלקחו כבר לשתי חנויות אופניים ובילו פעמיים בכל חנות לטובת טיפול בענין הזה. אז מה היה לנו עד היום:
היה חשד בהתחלה שהתותב של הבולם האחורי קצת משוחרר, אז הוא נפתח לגמרי ולאחר מכן הורכב חזרה וחוזק טיפ טופ כולל החלפת הספייסרים.
טיפול שיבות וציר מרכזי: הכל נפתח נוקה והוחזר \ הודק למקומו.
טיפול בולם אחורי – גם כי בכל מקרה הגיע הזמן לעשות זאת וגם כי אם לא יועיל הרי בטח שלא יזיק.
רעשים מכיוון ההדסט גם נשללו, אחרי שהנ"ל חוזק אף הוא (טוב נו גם שידרגתי באמצע להדסט חדש, אבל באמת באמת הגיע הזמן להחליף את הישן). הדבר היחידי שעדיין לא בוצע – זה טיפול לבולם הקידמי. אף על פי שגם אם מנסים "לסחוט" אותו לא מתקבלים הרעשים האלו כך שאני בספק אם זה יפתור את הבעיה. אחרי כל טיפול – הרעשים נעלמו, אך שבו וצצו כעבור זמן. ברכיבה האחרונה שלי בשבת הם שוב חזרו ... ואני כבר
. בקיצור ההרגשה היא שהגעתי למבוי סתום בענין הזה. והאמת הפחד הגדול שלי שזה אולי מכיוון השילדה = משהו בסגנון של עייפות החומר. וממש, אבל ממש לא בא לי לחטוף אותה "בקריסת מערכות" באמצע רכיבה מהירה. אם למישהו יש איזו הברקה או מעשה קסמים...Shoot תודה בכל מקרה.
איפשהו בתחילת מרץ האחרון התחילו לי רעשים מוזרים באופניים. הרעש כאילו משהו לא מחוזק עד הסוף ותוך כדי לחץ של משקל ופידול נוצרים הרעשים אללו בזמן הרכיבה. הבעיה היא שהם מופיעים להם ככה באמצע רכיבה, ואח"כ נעלמים, לכן קשה מאוד לתפוס מאיפה לכל הרוחות הם מגיעים. האופניים נלקחו כבר לשתי חנויות אופניים ובילו פעמיים בכל חנות לטובת טיפול בענין הזה. אז מה היה לנו עד היום: