הם חזרו.

resputin

New member
הם חזרו.

נסעו לחו"ל, לסופ"ש. אמרתי לעצמי, נהדר, איזה טיימינג; אני בבית מיום חמישי, מצעד הגאווה בשישי ולא צריך להסביר לה למה אני בת"א עד שבע בערב, יהיה לי קצת שקט, קצת כיף, מה רע? היום הם חזרו. אני חושב ששברנו איזה שיא, כי בשניה שהיא נכנסה וראתה את התספורת החדשה היא ישר עיקמה פרצוף. היא מניחה שחיכיתי עד שהיא תטוס לחו"ל בשביל ללכת להסתפר בגזוז, כי היא לא אוהבת שאני מסתפר שם [או בכל מספרה אחרת]. מתי היא תבין שאני לא שואל אותה איפה להסתפר? שהיא גם ככה לא פקטור בהחלטה שלי? אבל זה בקטנה. חבר שלי לשעבר היה אצלי אתמול בלילה. דברים התלהטו, אני לא אפרט, אבל נשארו עליי כמה סימנים. טוב, נו, לא פעם ראשונה שיש עלי סימנים. "הלכתי למועדון ביום שישי". אז היה עליהם גם פרצוף חמוץ, בפעם הראשונה בחיים, "מי עשתה לך את הסימנים, אפרת?" "הא? מה אפרת קשורה לזה?" [ידידה שלא ראיתי אותה משהו כמו שנה~] "אז מי?" -אין תגובה- [בכוונה. מצטער, אין לי כח להסתיר ואני לא מתכוון לרצות אף אחד.] טוב, ירדנו מהנושא. כעבור שעה, אני רעב, הולך לעבר המטבח. היא: "בוא רגע" אני: "כן?" - "נו, אז מי עשתה לך את הסימנים? שתבין, אני לא בת 200, רק 50, וגם אני עברתי גיל התבגרות." [נניח. ממש הומור ציני.] "אם היית אומר לי שיש לך חברה אז מילא." - "אין לי חברה." - "שלא יהיו חברים.." - "הא?" - "אז מה, פשוט הולכים למועדון וחוזרים עם סימנים?" - "כן." - "אני מאוד מקווה שזה לא מבן" - "הא?" - "מילא בנות, אבל אני מאוד מקווה שזה לא מבנים. בנים זה כבר לא משחק\מצחיק. אני אהרוג אותך." הצבע ירד לי מהפנים. פשוט הלכתי משם, שאני לא אזרוק לה איזה תגובה מלאת רעל לפנים. והנה כל ההערכה שהייתה לי כלפיה עפה לה מהחלון. הם היו חייבים לחזור?

TheBeast

New member
הורים הם אף פעם לא מה שהיינו רוצים.

לפחות ברוב המקרים זה לא ככה. ההורים שלנו יצפו מאיתו לרוב לדברים שאותם אנו לא מסוגלים לעשות דברים שאיתם אנחנו לא שלמים. וכן, הם היו חייבים לחזור, כי עד כמה שאנחנו לא אוהבים את העובדה הזו לפעמים- הם אלה שנמצאים כאן גם בשבילנו וגם כדי לבקר אותנו. לא, התגובה הזו לא הייתה במקום. ואני שמח נורא שהייתה לך את התבונה לא להגיב להערה הזו. פעלת נכון. אין דרך לשנות את זה.. רק להבליג על זה או להשלים עם זה. אנשים יכולים לרצות שאנחנו נהיה שונים אנחנו לא ניתן להם את התענוג לשנות את מה שאנחנו ומה שעושה לנו טוב. ואם זה יעזור אפילו במעט- אני חושב, סליחה, אני בטוח, שיש לך את החופש המלא לעשות את מה שתרצה בגופך. מה שאומר שאתה יכול לזרוק.. ופשוט לומר את מה שהיה. ההלם כבר יעשה את הכל לדעתי, זו הזכות שלך.
[ומצטער מראש אם לא קלעתי למקום הנכון.. אני גם קצת מעוצבן.. והמקרה הזה הרתיח אותי עוד קצת
]

אמ

מה שהם לא יודעים לא מזיק להם. אתה בן 19, והחל מתספורות שמוצאות חן בעיניך וכלה בבני זוג שמוצאים חן בעיניך, זה עניינך הפרטי בלבד. תתעלם מהם. העצה הכי טובה שאני יכולה לחשוב עליה, בהנחה שאתה לא הופך עכשיו לסטרייט [ואם כן, יש לך את המספר שלי?
] יהיה טוב

כשחילקו

אינטליגנציה רגשית, הם לא היו בבית גם כן? אין לי מה להגיד על הורים שמודיעים לבנם במישרין או בעקיפין שהיו מעדיפים אותו מת על פני גיי. אפילו אם הם לא התכוונו ברצינות ובמפורש אלא השתמשו ב"אני אהרוג אותך" כמו שמדברים בשפת רחוב זה חמור. למה הורים אומרים משפטים כאלו? הם לא מבינים איך הם נשמעים לילדים שלהם? אוףף

oren*

New member
בוודאי שהם יודעים איך הם נשמעים, כי

גם ההורים שלהם השתמשו באותה שפה ואותו טון כלפיהם, ובגיל 15 הם נשבעו שכשלהם יהיו ילדים, הדברים יהיו אחרת. מוזר איך כשעוברות השנים, שוכחים את ההבטחות הללו והופכים כל כך רגישים לכולם מלבד לילדים - מה השכנים יגידו, מה הדודה תגיד (זו שרואים פעם בשנה ואף פעם לא זוכרים מאיזה צד של המשפחה היא או אם היא בכלל שייכת למשפחה), מה יגידו החברים במפגשים בימי שישי כשכולם יספרו איך הילדים שלהם מסיימים אוניברסיטה או יוצאים עם מדענית אטום/אסטרונאוטית/עורך דין ורק הבן שלהם עוד לא החליט מה ללמוד ועם מי לבנות משפחה. ולנו לא נותר אלא להישבע שאצלנו זה יהיה אחרת (ולנסות לזכור את זה עד שיגיעו הילדים עשרים שנה קדימה
).

לא שוכחים "הבטחות"

מה ששוכחים לעשות זה ללמוד להתמודד אחרת. תודה לאל אני מכירה הרבה אנשים שעושים את הבחירה השנייה - שלוקחים הורות כג'וב רציני ולומדים תוך כדי.

De-Panther

New member
יש גם אנשים עם דעות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מיושנות בעולם שלנו במקרה אחת מאותם אנשים זו אמא שלך אבל אתה יודע... במקרה שלה... מה שלא יודעים לא פוגע
תתן לה לחיות בעולם שלה תגיד לה שעניינך מי משאיר\ה עליך סימנים ושאתה כבר גדול

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

אולי היא רק בת 50, אבל מבחינץ סובלנות היא בדעות הרבה יותר קדומות
חם יקירי

נורא כואב לי לקרוא...

מכל מיני סיבות... ראשית, בגלל שאני מרגישה את היאוש והכאב והעלבון והאכזבה שלך. ילד. בן אדם. נשמה. שנית, בגלל שאני אמא ומקווה שלעולם לא אומר לילד שלי דברים כאלו שיגרמו לו לרצות לאבד אותי לגמרי... בכל תחום, אחבה, לימודים, עבודה. כל בחירה שלו, אני רוצה שידע שבשבילי הוא הכי בעולם, יהיה מה שיהיה. ושלישית, בגלל דוידה (בסגול בסוף, זה שם איטלקי) דוידה היה חבר יקר ללימודים באיטליה, שדעך מאיידס מול עיניי. ליוויתי אותו בכל דרך היסורים דרך הגילוי הנורא של המחלה , גילוי האמת להורים על ההעדפה המינית אבל גם על המחלה. ליויתי אותו עובר תהליך של התקרבות לאימו וליויתי אותה עוד הרבה ימים אחרי שהוא כבר לא היה איתנו. אני לא שופטת. אבל הכאב של הורה שמאבד את הילד הוא משהו נורא. ולדעת ש"פיספסת" את הילד שלך, גם אם זה מתוך המון אהבה וכוונות טובות, זה נורא שיבעתיים. איפשהו, הייתי רוצה שלא תפספס את ההורים שלך. שתגיד להם בדיוק מי אתה ומה אתה אוהב. כדי לקבל את החיבוק שלהם, כדי לתת להם אפשרות לחבק אותך.. אז היא אמרה משפט דפוק ואולי גם יהיה לה קשה לקבל את מי שאתה. אבל בסוף, סוף אהבת האם לנצח... אל תשנא אותם. לא כולנו גדלנו בבית פתוח או בסביבה ליברלית. איפושהו, הייתי מאחלת לילדים שלי להיות "רגילים" ונורמליים" מכל הבחינות.סתם, כי החיים יותר קלים ככה. בני הבכור הוא מחונן, ותאמין לישלו יכולתי לבחור, הייתי "לוקחת" לו את זה ונותנת לו להיות ילד "רגיל"... מאחר והוא מיוחד, אני מנסה להיות לו הכי טובה בעולם. אני גם מלמדת אותו שכל מה שהוא יאהב זה בסדר מבחינתי והוא יודע שהיה לי את דוידה כחבר טוב והוא גם קרא מכתב שדוידה כתב לו עוד כשהוא היה רק הבטן הנפוחה שלי.. אבל לא כולם זו אני. למרות שאהבת הורים היא הרבה כאב. תן להם צ'אנס. תן להם הזדמנות לאהוב אותך... אני מצטערת אם זה לא טרנדי לחשוב כמוני. אבל ראיתי יותר מידי צער ויותר מידי חרטה בחיים שלי. ואתה כל כך מודע, אז תעשה את הצעד הראשון, זה יהיה רק לטובתך...

למעלה