הם יגיעו לארץ או לא?!?!

VanilaGurl

New member
הם יגיעו לארץ או לא?!?! ../images/Emo214.gif

היי אני חדשה בכל הקטע של McFly, אני מנסה לצמצם כמה חוקים בהיסטוריה שלהם... בכל מקרה, אני הבנתי שהם מעולם לא הגיעו לארץ!! [ממש בושה!!] ואני נוראאאאאא רוצה שהם יבואו לארץ!!! לפי מה ששמעתי פעם עשו עצומה והגיעו רק ל250 אנשים? O.O... אני הייתי בשוק! אז אני רוצה לנסות שוב להביא אותם לארץ ואני מקווה שאתם לא וויתרתם על ליראות את הארי, טום, דוגי ודני!!! באמת אנשים! אני הייית רוצה שנעשה משהו בנוגע לזה... אני מקווה שהפעם יהיו יותר אנשים שיחתמו ובסופו של דבר נגיע למספר מספיק גדול ונעשה טיפה רעש >.< אז יאללה פיפול!! חח נעשה את מה שאנחנו הכי יודעים לעשות! [=רעש :p] [דרך אגב.. אני לא יודעת איך לפתוח אתר בשביל לאסוף חתימות וזה.. אז אממ אני צריכה קצת עזרה ><''] =] Jessy נ.ב. אל תבאסווו ;;>.< תעזרו לי פהההה!!!

sweet shir

New member
מקפליי לא יבואו, לא באו וגם לא מתכוונים לבוא!

ומה את בשוק? איזה להקות כן באו לארץ בשנים האחרונות? אוונאסנס וטוקיו הוטל? ><" ועכשיו תקשיבי, מקפליי אפילו לא עשו סיבוב הופעות באירופה. אירופה! הם גרים ביבשת הזאתי ועדיין לא עשו שם, בזמן ששם יש להם הרבה יותר מעריצים מה-1000 בקושי שיש בארץ. הם לא יגיעו בזמן הקרוב. אחרי שהם יעשו סיבוב באירופה נוכל להתחיל לפעול, עכשיו אין טעם! אה, ו- **דאגי.

VanilaGurl

New member
טוב יופי! פאק איזה חבורה של אנשים מיואשים!!

כאילו מה הקטע?! מעניין לי את הזיבי שהם לא עשו סיבוב הופעות באירופה! מה איכפת לכם להמשיך לנסות?! אולי כן נצליח להגיע למשהו?!?! זה לא יהרוג אותכם לנסות נכון?! תגידו לי אתם באמת כאלה מעריצים?? רק מחפשים תמונות ושירים ומורידים וזה וקונים אם אפשר... ואתם לא מנסים להביא אותם לארץ?! וכן! טוקיו הוטל באו!! והמעריצים שלהם ממשיכים לנסות ולהביא אותם לארץ!! הם לא מתייאשים בקלות שכזאת... =_= פשוט תנסו!!!!!!! את יודעת מאיפה אני יכולה להתחיל עצומה בשביל שהם יבואו?? וזה יהיה ממש נחמד אם את תעזרי לי... ועוד משהו קטן.. גם אם הם לא יבואו.. לפחות את תדעי אישית שאת עשית איתי משהו!!!

VanilaGurl

New member
תפרסמי את האחרון פה באתר ואני אפיץ או משהו...

אבל אל תפסיקו לנסות...!! וסליחה שיצאתי עליכם מקודם... כל הקטע הזה ממש מעצבן אותי

purple floyd

New member
לא כל כך שמרתי את העצומה...

בכל מקרה, מתי שהם יצאו לסיבוב הופעות אז נתחיל להתארגן, כרגע זה ממש בזבוז זמן.

sweet shir

New member
אין קשר ליאוש, יש קשר ללהיות ריאליסטי. למה

שהם יבואו לארץ אם הם מעולם לא יצאו מגבולות בריטניה?
~מבחינת סיבובי הופעות~ לדעתי זה חסר כל סיכוי ואני לא אבזבז את הזמן שלי על זה. לאחר שהם יעשו סיבוב הופעות באירופה אז אני אפעל >< אה, ומי את שתגידי לי שאני לא מעריצה אמיתית של מקפליי? מותק אני מעריצה של הלהקה הזאתי כבר כמעט שנתיים אז תהיי בשקט.

VanilaGurl

New member
לא אמרתי שאת לא מעריצה אמיתית!!

אבל אני לא רואה אותך מנסה להביא אותם לארץ... =\\ חוץ מזה... אני מצטערת שהתעצבנתי מקודם וביקשתי סליחה.. אז את לא חייבת להמשיך לכעוס... אולי את יודעת איזה קישור לעצומה או משהו?

sweet shir

New member
לאביו ../images/Emo23.gif

חח ואני עצבנית כי אח שלי חרפן אותי ><

dougie10

New member
למהה?...למה ככה?

למה יש מלא אנשים שקוראים לו דוגי!!....כאילו מה נסגר איתכם הוא כלב או משו?... קוראים לו דאגי......חח...אז אל תקראו לו דוגי זה דיי מוזר לקרוא לו ככה....:) סליחה אם הייתי קצת תוקפנית...זה לא היה בכוונה...אל תעלבו...פשוט יום רע זה הכל....=\

shani judd

New member
כי יש כאלה שרואים את השם באנגלית

dougie ומבטאים את זה לא נכון.. למרות שבאנגליה עם המבטא שלהם זה באמת נשמע כמו דוגיXD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן גם יש אנשים שקוראים לו דוגי בתור כינו

+י כי ככה זה נשמע כשדני קורא לו
אז כאילו קוראים לו דוגי בכוונה

adiozery101

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

ואיי לדאגיי גם יש שם של כלב וגם שם של חייה P: דגג חחחחחחחח דאגי
חחח גם פוינטר זה סוג של כלב כאילו כוו לוורדור ופינצ'ר אני חושבת שגם יש פוינטר ..חחחחח

למעלה