הם כאלה אידיוטים....

סיונתו

New member
הם כאלה אידיוטים....../images/Emo26.gif

סיפרתי לכם כבר שביקשו ממני לשלוח תוצאות בדיקות דם של חולי סכרת (אני לא חולת סכרת...שיהיה ברור...אין לי בעיה של גלוקוז בדם לשום כיוון ואני לא יודעת מאיפה הרופא המפגר המציא את זה) בכל מקרה שלחתי בפקס תוצאות של בדיקות דם. עכשיו שלחו לי מכתב שאם אני לא שולחת את האישורים על הבדיקות דם עד לתאריך 28.2.05 הם לא ידונו בבקשה שלי... ומאיפה אני אמורה לשלוח להם בדיקות דם של חולי סכרת לעזאזל
אז אני מתקשרת למדור פרט מהבוקר ולא עונים לי בכלל
וואי ואני לא מתכוונת ללכת לשבת עוד 4 שעות ולחכות כדי ששוב הרופא האידיוט הזה יבדוק אותי וישלח אותי לעשות בדיקות לא נכונות

Dizen

New member
מה זה הסיפור הזה ../images/Emo4.gif

נסחב כבר יותר מדי זמן. לדעתי תתקשרי לתא מתנדבים... הם עונים בסופו של דבר (היום ניסיתי רק רבע שעה
) האנשים שם נחמדים ביותר, ואולי יוכלו לעזור לך. אויש, סתומים.
וסתם עצה כללית: כשאת מתחילה תהליך כזה, תתפסי לך שם בן אדם אחד שאת יודעת איך קוראים לו, ותמיד תבקשי לדבר עם אותו אחד. ככה הסיכוי שיתבלבלו קטן

LordNor

New member
יש לי פתרון בשבילך, אולי זה יעזור

אני יכול לתת לך את מספר טלפון של קמ"ט מתנדבים ולשכות גיוס שאחראי על התחום הרפואי של המתנדבים. לדעתי הוא יוכל לעזור לך מאשר תיווך דרך מדור פרט\תא מתנדבים. (מילא מדור פרט\תא מתנדבים משמשים רק כמתווכים, גישה ישירה לרופא הזה תזרז את העניינים עוד יותר) בהצלחה. (מספר טלפון, אם תתענייני, תפני במסרים)

LordNor

New member
נדמה לי - "קצין מטה"

זה מה שחתום לי על כל אישור רפואי ממנו -> "קמ"ט מתנדבים ולשכות גיוס"

למעלה