הם כבר מחלקים את השלל

בנזין 95

New member
הם כבר מחלקים את השלל

לא נגמרו הבחירות ובעצם לא התחילו הבחירות והם כבר מחלקים את השלל. זוכרים את היחצ"ן הזה, מספר 6 אצל גרמן, אשר הכחיש כאן את כל העובדות הקשות שנתגלו כאן על מנגנון גרמן? זה שנעלם כאשר כבר לא היו לו תשובות, כי כל הכשותיו התבררו כבדותות? הבטיחו לו כבר ג'וב - ראש פורום הצעירים או משהו כזה. לא רק שנכשל כאן בפורום כשלון חרוץ לא רק הוכיח חוסר בקיאות משמעותי בכל מה שקורה בעיר 3 ימים לפני הבחירות הם מתחילים לחלק את השלל. הם חושבים שתוצאות הבחירות נקבעות בסקרים.

Turquoise19

New member
אין מילים..

אולי חוץ מ.. אמממ.. רגע.. תן לי לחשוב על משהו.. אה! כן.. סקרים.. אני בטוח שגם הראל מופיע שם בתור דני דין.. מאוד הולם אותו.

Turquoise19

New member
שמור לעצמך את תואר האינפנטיל ../images/Emo13.gif

אני שמח עם מה שיש לי.. אתה כנראה מבין שההפסד ממשמש ובא.. עשה לי טובה, חסוך ממני תגובות מפגרות..

בנזין 95

New member
כל מילה מלוכלכת שלך

מורידדה איזה 100-1000 קולות לגברת שלך. עלה והצלח.

Turquoise19

New member
אתה והרפטטיביות שלך

לא יעזרו לאף אחד.. אתה סתם בן אדם קטן שמנסה לדמיין דברים בלתי אפשריים כאלה או אחרים.. כדאי שתפסיק, זה לא בריא לתאים שעדיין מתפקדים במוח שלך, במידה ונשארו כאלה.. ולטובתך האישית, אני מקווה שנשארו כאלה, כי אחרי הבחירות תצטרך לקום ולהמשיך לחיות..
נ.ב - חשבון פשוט, חזור לכיתה א', רענון כולל של המספרים מ-100 ועד ל-1000, יש הרבה הבדל לדעתי..

חדשות בשביל מר אורון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מר איל אורון, לא יכהן כחבר מועצה, כל הסקרים קבעו שגרמן מכניסה 4 מנדטים... אז אדון אורון הנכבד, לא יוכל לקבל את שללו. ובאמת מה קרה לו? לאן הוא נעלם לו? הדובר המסור בלע את לשונו? עסוק בבחירות? (רק תכינו אותו לקח שהוא לא יכנס-הוא במקום לא ראלי...)- טוב אז הוא יעלם אחרי הבחירות, נראה אותו חוזר לכאן אחרי התבוסה המרה... זהו חברים פחות מ-48 שעות הרצליה שלטון גרמן עומד להסתיים פה, אז הכינו עצמכם הולך להיות שמח!

למעלה