הם לא יודעים כרגע נמסר לי מצוות שידורי קשת שעוד לא נקבע תאריך לשידור העונה השניה של אלביס רועי
R RoieL New member 20/10/05 #1 הם לא יודעים../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif כרגע נמסר לי מצוות שידורי קשת שעוד לא נקבע תאריך לשידור העונה השניה של אלביס רועי
הם לא יודעים../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif כרגע נמסר לי מצוות שידורי קשת שעוד לא נקבע תאריך לשידור העונה השניה של אלביס רועי
R RoieL New member 20/10/05 #3 שמע.. אני לא יודע על מה זה מבוסס, אבל אני מניח שאם קשת מסרו לי שאין תאריך אז אין תאריך
D Double U New member 20/10/05 #4 ממש לא נראה לי../images/Emo128.gif אף אחד בפורום לא אמר מאיזה מקור נמסר לו המידע. חבר'ה, אנחנו מעריצי אמת של הסדרה ונחכה עד שהיא תחזור. אגב רועי, תוכל לפרסם את מספר הטלפון של קשת לפניות הציבור?
ממש לא נראה לי../images/Emo128.gif אף אחד בפורום לא אמר מאיזה מקור נמסר לו המידע. חבר'ה, אנחנו מעריצי אמת של הסדרה ונחכה עד שהיא תחזור. אגב רועי, תוכל לפרסם את מספר הטלפון של קשת לפניות הציבור?
R RoieL New member 20/10/05 #5 כמובן+ נצל"ש אני מניח שעובדת קשת אמורה לדעת אם יש או אין תאריך טלפון- 03-7676000 פקס - ניתן לשלוח ל: 03-7676007 מייל: [email protected] (נושא ההודעה = פניות_לקשת ). אגב, אלעד, חיפשת אותי במקלדת?
כמובן+ נצל"ש אני מניח שעובדת קשת אמורה לדעת אם יש או אין תאריך טלפון- 03-7676000 פקס - ניתן לשלוח ל: 03-7676007 מייל: [email protected] (נושא ההודעה = פניות_לקשת ). אגב, אלעד, חיפשת אותי במקלדת?
R RoieL New member 22/10/05 #8 שוב..=/ המידע שסיפקתי נמסר לי מן הזכיינית קשת. תבינו מזה מה שאתם רוצים