הם לא רוצים לבוא!!!

גיל מ

New member
הם לא רוצים לבוא!!!

נכנסתי לאתר הרישמי ללוח ההופעות ובכלל הם לא מקיימים הופעות עד יוני וגם אז בסיבוב האירופאי שלהם הם לא הניסו אותנו!!! למה??????????????????????????????????????????

lollapalooza

New member
אוי נו

ציפית שהם יכללו אותנו בסיבוב
אין מצב.

paradoxile

New member
הם לא מופיעים פה

מהסיבה שכל להקה שמעריכה את עצמה לא מופיעה כאן או ביטלה את ההופעה בגלל הפאקינג פיגועים. טוב נו לפחות מטאליקה ורייג' אגינס דה מאשין היו בארץ ב2000.

DAN1EL

New member
למה?

מאלף סיבות: הופעה כאן עלולה להיות לא רווחית בכלל, המצב הביטחוני בארץ לא הכי טוב ומן הסתם (ובצדק) הם מפחדים, הם רוצים להופיע במקומות גדולים יותר וכו' וכו'....

lollapalooza

New member
בקיצור-

נדפקנו. שוב. אני לא בטוחה שאתה כ"כ צודק בעניין הרווחיות והמקומות הגדולים, כי עובדה שהם כמעט ובאו וביטלו רק בגלל המצב הבטחוני הארור. לא מספיק שאנחנו מפחדים למות, גם אי אפשר לחיות כמו שצריך.

DAN1EL

New member
אז ככה,

בקשר לכך שאמרתי שההופעה יכולה להיות לא רווחית, אל תשכחי שמתי שהם התכוונו לבוא לכאן זאת הייתה תקופה אחרת לגמרי, קודם כל המצב הכלכלי היה טיפה יותר טוב, ודבר שני - ההערצה פה אליהם הייתה בשיאה, ו"קליפורניקיישן" היה הדיסק הלועזי הנמכר של השנה בארץ אם אני לא טועה, בכל אופן - הוא מכר הרבה. כיום ההערצה קצת נרגעה, נשארו בעיקר הותיקים, וזה עדיין לא מספיק כדי למלא אולמות ...מקסימום הופעה אחת, לא?

lollapalooza

New member
אמממ...

תראה, ברור שהופעה אחת, (בהנחה שמדובר בפארק הירקון) וגם ממילא תוכננה רק הופעה אחת. ואני מתערבת איתך שלמרות השינוי במצב הכלכלי ולמרות שתקופת קליפורניקיישן נגמרה, אם הם היו באים לכאן הם היו סולד אאוט. בלי ספק בכלל. חשוב לזכור שהם לא היו פה אף פעם ולכן הרבה אנשים מתים לראות אותם, גם כאלה שלא בהכרח מעריצים אלא סתם מחבבים את המוזיקה שלהם. ואני אומרת לך שבשביל זה הרבה אנשים ישלמו כסף גם אם אין להם ממש. (למשל אני- שאין לי כמעט כסף, הייתי מוכנה שוב להוציא את ה- 280 ש"ח האלו ואפילו יותר אם יידרש) ואני חולקת עליך בעניין של "ההערצה פחתה". לא רואה את זה ככה. ושוב- לא רק מעריצים יבואו.

DAN1EL

New member
אולי,

אבל ככה את רואה את זה, ואל תשכחי שאת גרה בארץ. הפפרז לא גרים פה, והם לא יודעים את כל הדברים האלה, הם מגלים על ההערצה כאן רק כשאלבום שלהם נמכר בכמויות, כמו אז עם "קליפורניקיישן", ולכן הם לא יכולים לדעת מה קורה פה כיום. ואל תשכחי שמאז הביטול הרבה מעריצים כועסים על הפפרז, וגם אם הם לא כועסים - הם יחשבו 10 פעמים לפני שהם יקנו שוב כרטיס להופעה שלהם לאחר שהקודמת בוטלה כמעט ברגע האחרון... בקיצור - המקסימום שנראה פה בארץ זה המורדים.

EL MIDIA KILLER

New member
לא כל להקה

מגה דף היו פו וזות להקה טובה אפילו שאין לי כל כך דיבור כי אני לא אוהב מטל

On drugs

New member
מגה דף היו בארץ לפני איזה 10 שנים

וחץ מזה באותו שנה היו פה גם ארוסמית ועוד כמה שאני לא זוכר. צריך לזכור שלא רק באים להופעה גם קונים מזכרות דיסקים וכו אז עם הם היו באים אז הם היו מרוויחים מספיק כדי לחזור מחלקה ראשונה במטוס הראשון של אל על

the papercut

New member
לא השנה

אני וחברים סחרנו מלוחמי גרילה קולומביאנים נשקים ואנחנו הולכים להתנקש במורדים
צוחק צחוק מרושע מואה מואה מואה מואה

SirPsychoSexy1

New member
אני יכול להצטרף למחתרת שלכם?

אגב.. איך תקראו לה ?! "המורדים במורדים"?!

למעלה