הם לא רוצים מלונה...

הם לא רוצים מלונה...

יש לי שני כלבים זכר ונקבה בני 7 חודשים מעורבים מגזעים גדולים הם גרים בחצר קניתי לכל אחד מלונה...... לימות הגשם ובכלל אך הם לא מוכנים להכנס למלונה.. עומדים בגשם ובוכים ריפדתי להם את המלונה שתהיה חמה ונעימה... הם משכו את השטיחונים... הכל נרטב ריפדתי שוב.. ושוב... הם עדיין עומדים בגשם ובוכים הכלבים קשורים ולא יכולים לחפש מקומות מסתור אחרים מהגשם פרט למלונתם. אני לא רוצה להכניס אותם הביתה מפני שכל הבית שלי שטיחים מקיר לקיר הבית הוא בית פרטי עם חצר <חצר פתוחה - כך שהם חייבים להיות קשורים>. מודה מראש על כל עצה ועזרה

זיו25

New member
אוכל - קדימה אוכל!

ערב טוב, חבל שלא הרגלת את הכלבים מוקדם יותר למלונה מגיל צעיר- כך היה לך קל יותר. מכיוון שמלבד היותו ידיד נאמן כלב הוא גם חיה - את יכולה לפתות אותו עם אוכל, ולצ´פר אותו בדברים טובים וטעימים בכל פעם שהוא נכנס למלונה. נכון , יורד כעת גשם וזה לא קל כלל - אך אני חושב שבסופו של דבר הם יבינו את הרמז. דבר נוסף שאני יכול להציע הוא כזה - כשאת עובדת על אילוף הכלב להכנסתו למלונה - הרחיקי את הכלב השני כדי שלא יסיח את דעתו. מאידך גיסא- נסי להכניס את שניהם לאותה מלונה - אולי יהיה להם יותר חם ונעים ביחד. ספרי לנו מה עלה בגורלם! חורף נעים לכולנו, בברכה, זיו.

faith2

New member
מסכנים....

בקור של עד 5 מעלות בלילה להשאירם בחוץ

מצטרפת לזיו ו...

כשאת נותת להם אוכל תכניסי את הקערת אוכל לתוך המלונה ואז הם יכנסו לאכול ואם יהיה להם נחמד הם ישארו - זה עבד עם הכלב שלי

למעלה