הם מאוד דומים אבל עדיין

הם מאוד דומים אבל עדיין

מי לוקח? אוון או ניית'ן? אני אישית הולך על ניית'ן, רק בגלל שאוון עיצבן אותי לקראת סוף העונה ה-1 עם ההתלבטויות שלו לגבי אלכס. ניית'ן לעומתו הוכיח סלבנות וסובלנות כשהצליח לסבול את קלי עד עכשיו

SheIIy

New member
הם לא דומים...

ניית'ן יותר חתיך. הרבה יותר חתיך. אבל אוון יותר מחורפן כזה... אבל נייתן נראה טוב לב... יופי + אופי טוב = מעולה. ניית'ן לוקח ובגדול

אוון כאילו דה

גם בגלל שאני משוחדת, (
) וגם בגלל שלניית'ן יש למרבה הזוועה ב-ד-י-ו-ק את הקול של אלף מ"קרוב רחוק" וזה די מחרפן... וניית'ן הוא גם יותר מדי פרפקט גוד-גאיי (GUY ולא GAY
) אוון הוא יותר מציאותי וחמוט

m i s h i

New member
תזכירי לי מי זה אלף מקרוב רחוק...?

בעל המסעדה? ואני עוד לא הבנתי מאיפה הם דומים... סה"כ הדמיון הפורה של אלכס.. ולכן..אני נשארת נאמנה לניית'ן...

q1231

New member
אלף הוא בעלה של אלסה

שהיא בעלת הדיינר.צירפתי תמונה שלו שבטוח תעזור לך להיזכר מי זה אלף.

דווקא בפרקים האחרונים

ששודרו בארץ אלסה עשתה לו את המוות. די ריחמתי עליו <אלוהים, יש לי יותר מדי זמן פנוי>

q1231

New member
דווקא

לא אני חושב שאתה ראית את הפרקים ששודרו בערוץ 1 שכבר שודרו בעבר בארץ הפסיקו לשדר בתחילת השנה בערוץ 2 שם שודרה עונת 2000 ששם היחסים בין אלף ואלסה היו מאוד טובים. .בכל מקרה באמת לא הגיע לאלף היחס הזה ממנה אבל מה לעשות שהיא דבוקה עם הרעיון שהוא רוצה במותה ובאמת שנאתי אותה באותה תקופה ושמחתי כשהם השלימו סוף סוף.

q1231

New member
את מתבלבלת

בערוץ 2 היה להם ריב על כך שאלף לא רצה לתת לריס לפתוח קיוסק בסרף קלאב משום שהוא פוחד שהקיוסק יהווה תחרות לדיינר לאחר שהתגלה שאלף ניסה לתקן קראוונים שהיו פגומים לבד ולא הצליח וכשריס גילה זאת הוא התעצבן עליו ולבסוף ריס ומשפחתו פתחו את הקיוסק שעזר לממן את קניית הקראוונים החדשים. בערוץ 1 שם היה את הריב שהתרחש לאחר התאונה של אלסה שבה היא נכנסה לתרדמת ולאחר שהרופאים אמרו לו שלא נראה שאלסה תתעורר הוא החליט לנתק אותה ממכשירי ההנשמה וכשאלסה גילתה זאת היא התחילה לקבל את הרעיון שהוא רוצה להרוג אותה ומאז היא התחילה למרר לו את החיים ולנסות להסית את דנקן נגדו.

אמממ בעקרון

על מה שאני מדברת זה כן הריב בין אלסה ואלף ששודר בערוץ 2, אולי פשוט היו אחרי זה פרקים שלא ראיתי בגלל בית ספר וחשבתי שאלה היו הפרקים האחרונים
בערוץ 1 פשוט לא ראיתי אף פעם קרוב רחוק...

למה פג"ס אמרתי נייתן?../images/Emo5.gif

הייתי בטוחה שלברמן קוראים ככה, ופתאום עכשיו קלטתי שמממש לא
לברמן יש קול כמו של אלף מקרוב רחוק, לא לחבר של קלי... (אני גרועה בשמות, יש מצב שטעיתי שוב
)

למעלה