הם מעצבנים אותי. אלה עם סרטוני הבישול.
יש מי שמעלה סרטוני הדרכה לתבשילים שונים. מחלק מהם - בהחלט ניתן ללמוד. חלק מהם נראים לי תלושים מהמציאות.
בסוף הפוסט צירפתי כתובת של סרטון כזה.
שף (אני לא יודע אם הוא שף או "שף") תום פרנץ מסביר הכנת סוג של אושפלאו מפתיתים. ולמה בחרתי אותו?
כי קודם כל אני רוצה להכין לשבת משהו כזה אבל מאורז. חיפשתי מתכונים וסרטונים ובמקרה נפלתי גם על זה.
מה שעצבן אותי זה "קצת" מלח. נראה לי שבסיכום כל המלח שהוא הכניס, הוא שפך לשם רבע כוס לפחות. ביס אחד מהתבשיל הזה ואני עם לחץ דם סיסטולי (העליון) של 500. שופך מכל הלב ועוד אומר שלפעמים צריך לתקן תיבול. בסדר, להוסיף זה קל. אבל בחיים שלי לא שמתי אפילו רבע מזה בסיר.
אם לא אכפת לכם, תציצו ותגידו לי אם זה סביר מה שהוא מראה. אם זו כמות מלח סבירה. נהיה לי רע רק מלהסתכל על זה. כמות שנראית לי לא הגיונית.
אז למה? למה להראות דבר שלא קיים או לא נכון? כשמסבירים - אומרים הכל מדוייק. קצת שמן זה לא חצי כוס (וגם כזה ראיתי), וקצת מלח זה לא רבע כוס. אולי רבע כפית מחוקה. מה אתם אומרים?
https://www.youtube.com/watch?v=VyhCLgwHjhw
יש מי שמעלה סרטוני הדרכה לתבשילים שונים. מחלק מהם - בהחלט ניתן ללמוד. חלק מהם נראים לי תלושים מהמציאות.
בסוף הפוסט צירפתי כתובת של סרטון כזה.
שף (אני לא יודע אם הוא שף או "שף") תום פרנץ מסביר הכנת סוג של אושפלאו מפתיתים. ולמה בחרתי אותו?
כי קודם כל אני רוצה להכין לשבת משהו כזה אבל מאורז. חיפשתי מתכונים וסרטונים ובמקרה נפלתי גם על זה.
מה שעצבן אותי זה "קצת" מלח. נראה לי שבסיכום כל המלח שהוא הכניס, הוא שפך לשם רבע כוס לפחות. ביס אחד מהתבשיל הזה ואני עם לחץ דם סיסטולי (העליון) של 500. שופך מכל הלב ועוד אומר שלפעמים צריך לתקן תיבול. בסדר, להוסיף זה קל. אבל בחיים שלי לא שמתי אפילו רבע מזה בסיר.
אם לא אכפת לכם, תציצו ותגידו לי אם זה סביר מה שהוא מראה. אם זו כמות מלח סבירה. נהיה לי רע רק מלהסתכל על זה. כמות שנראית לי לא הגיונית.
אז למה? למה להראות דבר שלא קיים או לא נכון? כשמסבירים - אומרים הכל מדוייק. קצת שמן זה לא חצי כוס (וגם כזה ראיתי), וקצת מלח זה לא רבע כוס. אולי רבע כפית מחוקה. מה אתם אומרים?
https://www.youtube.com/watch?v=VyhCLgwHjhw