הם מ-פ-ח-ד-י-ם

Archibald

New member
הם מ-פ-ח-ד-י-ם

שימו לב לדבריו של הרמטכ"ל האמיץ שלנו על חששותיו להיכנס לעזה... אם כך על איזו בדיוק תגובה הוא דיבר לפני הגירוש, 'שתרעיד' את אדמת עזה, כדבריו? הירי הארטילרי של צה"ל - בדיחה עצובה. הבומים העל קוליים - ליצנות. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/023/042.html

ויכוח על איכות הרמטכל?

אני מסכים שצריך להיות חדים בתגובה.. אבל בשום פנים ואופן לא תראה אותי מבקר את הרמטכל הספציפי הזה . אני מכיר אותו טוב מידי, כמפקד, בשביל להטיל ספק באומץ ליבו.

האמת היא שהיה לו פוטציאל עד שהוא

סורס ע"י חבורת האנטי-ציונים מהשמאל: החל מ"שלום עכשיו" , ועד 40 אנשי רוח" -ומדון חלקם אגב התפקדו ל"עבודה" שחתמו על עצומה להעמיד אותו מול טריבנולים אירופים. מאז היותו סגן רמטכ"ל בלתי מתפשר הוא הפך לעבד נרצע וחושש לגורלו האישי. צריך להחליף גם אותו. לא בגלל שהוא אדם לא ראוי, אלא בגלל שכמו שרון הוא מאויים ע"י אליטות השחיתות המוסרית של השמאל הקיצוני.

Archibald

New member
הוא עדיין לא הוכיח את עצמו בלחימה

בעזה! מי שניהל את המבצעים המורכבים בעזה בשנתיים האחרונות היה לא אחר מאשר הרמטכ"ל המודח, מסיבות פוליטיות, בוגי יעלון - ולא דן חלוץ. בינתיים, דן חלוץ לא עושה כלום, חוץ מבומים על קוליים...

mean girl 16

New member
הירי הארטילרי, הבומים העל קוליים

בעניין הזה צודק ב100% בדיחה. זה לא מזיז להם ובטח שלא מפחיד אותם איפה הבולדוזר איפה??

חרפה. צה"ל מאז תהליך המנוסה

ואיתו כל מדינת ישראל הפכו למושא ללעג בעיני הערבים. אבל אצלנו תמשיך התקשורת ללעג על בגדי המלך החדשים ועל "ההצלחה הגדולה". יותר ויותר לצערי, נדמה שדבריו של נסראללה מתבררים כננכונים ישראל הולך ומידמה לענק כורי עכביש מתפוררים. כך היה במנוסה בעזה שהביאה את המשך מלחמת אוסלו ו 1500 נרצחים נוספים, וכך היה כאן. הרמטכ"ל המודח חזר אמר: הערבים יתנו שקט יחסי, עד שהם יכפילו וישלשו את מתקפותיהם כשהמטרה האמיתית היא שליטה על תל אביב.

יוטו

New member
שיש רמטכל פוליטי - זה האיכות שלו ..

לצערנו , בין הרמטכלים (ולדעתי הוא עולה על כולם ) הגרועים השמאלנים והפחדנים ביותר שהיו לנו ..

למעלה