הם עושים את זה פעם אז עושים את זה פעמיים

חיננית

New member
הם עושים את זה פעם אז עושים את זה פעמיים

לחברה שנבגדה כאן בפורום. קראתי בעיון וכמה כאבתי את כאבך כי למרות שאיני רוצה כלל ליאשך אלא להיפך.האמת חייבת להאמר יש מן נוסחה מוסכמת כזו שאומרת --מי שבגד פעם יבגוד פעמיים שלש וכן הלאה .מי שהתנסה בסוכריה האסורה ונהנה ולא התגלה יחפוף פעם הבאה בחופן מהסוכריות המתוקות מתוקות הללו ואולי אפילו באיזה קרמבו מסעיר. ותשאלי מנין לי? היו לי המון שעות צטים עם גברים נשואים.שעושים את זה , ואני בכוונה משתמשת בלשון רבים. כי הוא לא עושה את זה רק פעם ..ברגע שכבש נכבש הצליח... לא יפסיק הרי הילד שמת על סוכריות מקסימום יעבור לטופי או מרשמלו אבל עם סוכריות לא יגמור וכשיתפס תמיד יכחיש...טבעי..לא?לכן כבדיהו אך מאד חשדיהו אם יאמר לך -זו היתה החלקה קלה ,לא היה שןם רגש מעורב..אולי בזה הוא לא שיקר, כי אולי לא התאהב או משהוא כבד כזה, רק כבש ומצץ הסוכריה עד תם ועכשיו הזמן לבאה ..אולי צעירה יותר.. וכשנשאל ,מדוע עשית ככה ?למה אתה ממשיך בדפוס הבגידות הזה ? .אין לו ממש תשובה מסודרת אחת. הרבה פעמים אפילו מת על אשתו..רק שהיא כבר מזמן אינה יעד מרתק לכבוש.והאחרות קורצות לו, מסעירות אותו, מחדשות לו ותו לא. את שלי אמרתי יקירתי. לידיעתך.ולפעולתך! .

ochen

New member
ראיה תבוסטנית

חיננית יקרה , הכנסי נא לאתרי ההכרויות וראי כמה נשואות מחפשות !!! גם הן מחפשות סוכריות ? כן ! אל תהיי פמיניסטית רק כשנח לך ! נכון שגברים ``יוצאים עם זה`` החוצה , יותר מנשים אך אני יודע שלא פחות נשים מחפשות... ולמה ? כמו שבמשך השנים כל בן-זוג מוצא את עיסוקיו בשעות הפנאי ועושה אותם ללא בת זוגו (וההיפך) כי לא בכל הנושאים הם בראש אחד, כך גם ביחסי מין ! מנסיון , עם אחד מבני הזוג לא ``להוט`` ליחסי מין אזי השני רשאי לחפש את ריגושיו ``בחוג`` עצמאי ! למה השתתפות בחוג שירה למשל, ללא בן הזוג אינה בגידה ? ואל תתפסי לקלישאה של ``אינטימיות`` , אני הולך ``לחוג`` עם אישה נשואה כי זה מה שחסר לנו ומעניין אותנו .

חיננית

New member
אין לי בעיה עם החוג שלך

אין לי כלל בעיה עם החוגים שאתה נהנה לכבוש בחורי... תבלה לך באיזה חוג שתבחר רק תהיה כנה איתי- ביום שאישתך תבחר בחוג מהסוג הזה -שתראה את זה בדיוק כפי שאתה רואה את חוגיך הדסקרטים.עם יד על הלב בחורציק...לא תקנא לא תעקוב אחריה לא תהיה נרגז ונבגד? אני רק אמרתי את שאני יודעת מהרבה וידויים של ידידי הגברים הנשואים בצט -זא אלו עובדות.לא המצאתי דבר בגדת פעם תבגוד פעמיים!

למעלה