הם עשו את "חייל של מאה שערים" !!_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
הם עשו את "חייל של מאה שערים" !!_../images/Emo189.gif

זה פשוט בלתי יאומן !!! מי שלא היה הפסיד ובענק דפקו הופעה משהו בסט היו ממש קצת שירים מהאלבום השלישי
(כמה שפחות יותר טוב) והיו דיי הרבה מהאלבום הראשון/שני היה אפילו "את יפה" !! ו"קשה לי לחשוב" !!!!! אין הפעם באמת היה שווה את הזמן

One Echoe

New member
אם כך, אני לא כזה מאוכזב שלא הגעתי.

אני בעיקר רציתי לשמוע את האלבום השלישי, שהוא האלבום הכי טוב שלהם בעיני (למרות שהשני גם די ברמה שלו).

dsol

New member
הראשון הוא היחיד שב"רמה"_../images/Emo189.gif

השני עוד איכשהו אפשר לומר טוב השלישי מאכזב קשות !

One Echoe

New member
לדעתך ../images/Emo13.gif

לדעתי באלבום השלישי הם עלו כמה וכמה רמות. השני היה ה "הקפצה" לשלישי, והראשון... הראשון הוא אלבום חביב, עם הרבה זיופים.

AvtipuS

New member
ידעתי שאני אפספס משו טוב.

אנערף. תודה למאיה שהתקשרה ב"הפוך מהתחת". [ AvtipuS-רז אומר/ת (12:06): למה החלטת דווקא בשיר הזה? אשל שפחת מין למופת אומר/ת (12:07): חח כי תמיד שהוא שר אולי מחר אני אלך להסתפר אני חושבת עלייך ] את "את יפה" ו"קשה לי לחשוב" הם עושים בהופעות האחרונות, זה כבר לא משו "נדיר" כ"כ. אבל... אבי ניגן בגיטרה של יובל ושר שיר באנגלית לפי מה שכתבו היידפארק. את זה הייתי צריך לשמוע\לראות\לצלם.

keeeren

New member
היה מעולהההההההההההה...

כל כך נהנתי.. באמת שהייתה הופעה בת זונה! גם הפלייליסט היה מעולה וגם זה שזה היה מאוחר ולא היו הרבה אנשים ולא היו בכלל זאטוטים.. והם הצחיקו אותי כל ההופעה.. היה לי ממש ממש כיף.. אחת ההופעה הכי טובות של שייגעצ שהייתי בהן:] ואבי הזה.. ממש שובב (המבין יבין)

nog16

New member
XDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

[איף זאת מרתמאיה]

nog16

New member
טאםטאםטאם

[מרתמאיה>.<] היה נחמד הגעתי מוקדם יותר לחולון אל ליל ואסתי ונסענו בסביבות 23:15 לבארבי חיכינו הרבה מחוץ למועדון הקופאית לא רצתה להכניס אותי אבל אז בא המנהל של הבארבי וסידר את זה>.< הייתי שורה ראשונה לייד ליל אסתי ודני ההופעה התחילה ב1:45 והיה נחמד ויובל חפר ראיתי מפה את ליל אסתי קירין דודי עדי אורטל טולייצ וזהו אחרי ההופעה דיברתי קצת עם אבי ושיקו סליחה לכל מי שחפרתי לו בשכל ותודה לכל מי שדאג לי
יובל מה אתה מעשן נובלס

היה מעווווווווווולה

ננהתי מכל רגע בהופעה היה כיף והפליליסט הי טוב נהנתי ובואי זדיין ככה עוד ועד

Ontario R Z Y H

New member
איזה הופעה בת זונה!!!

איזה חמודים הם כולם!!! איזה שירים טובים היו, ואיזה חמודים ומצחיקים הם היו!!! לעמוד בשורה ראשונה ולגעת ביובל ושאבי יחייך אליך הרבה ממהופעה זה פשוט בסט!!!!!!!!!!!!!!! ולפגוש אותם אח"כ, ושיובל יתלהב מהחיקויים שלנו לשי ממישהו לרוץ איתו, ולחקות איתנו ביחד בכלל היה משהו!!! פשוט כיף=] מי שלא בא, פשוט הפסיד!! באסה שהבא זה אינדיקה ואין כניסה מתחת לגיל 18, ואחרי זה אינקבס שנמכרו כל הכרטיסים.=/

Ontario R Z Y H

New member
הלוואי שיכולתי להיכנס לאינדיקה!!!!

נגמר נגמר=/ וזה עוד ביומולדת שלי!! כ"כ רציתי ללכת!! מעצבן!!

למעלה