הם שוב הרגיזו אותי-החלאות.

הם שוב הרגיזו אותי-החלאות. ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

עוברת עלי תקופה מאוד מאוד קשה. הלילה האחרון כאילו מישהו פתח לי פה לשטן (למי שמאמין בזה), או הכאבים הפיזים החזקים שתוקפים אותי,או החום , עיפות לא יודעת היה לילה קשה מאוד מאוד. למרות שהמטפלת העירה אותי המוח בשלו והמכשירים צורחים (האמת המסכנה חדשה נבהלה), ורמות החמצן ממשיכות לרדת גם כשאני מתעוררת. קמתי בבוקר עם פיצוץ בראש כמו סחרחורת , אבל החלטתי לעשות הצגה שלא תבהל. נעלתי נעלי התעמלות אמרתי אעשה הליכה. איך שיצאתי מהבנין הרגשתי שעוד שניה אני על הריצפה, ואמא ישנה בתוך הבית (ביקשה לישון אצלי הלילה), שבת כל השכונה רדומה , חלק בבית כנסת......אמרתי לעצמי רחל תשתקי שבי בחצר תתפללי ..וכשתתחזקי תנסי ללכת מחדש אולי יעזור. מצאתי לי כסא בחצר קרוב לקיר שמתי ראש כמעט נרדמתי (את המטפלת שיחררתי עם חיוך מזויף שאני רגילה ותיכף זה יעבור). הבנתי שאם אני נרדמת עכשיו זה יכול לעלות לי בחיי , קמתי והתחלתי בכח לעשות צעדים בקצב צב, הסתכלתי על הריצפה שלא אתקע באבן כי אפילו לא יכולתי ממש להרים רגליים. אבל רחל-את חייבת תילחמי, תלכי, תחטפי התקף לב מצידי אבל תלכי! עשיתי בקושי חצי ממה שאני רגילה ביום טוב, צמוד לשכונה(כשלחצן המצוקה שעל ידי תופס למקרה ש..), ואז החלטתי עוד כמה צעדים להכריח ..להרגיש שניצחתי....והרמתי שניה את הראש........... וואו כשהרמתי את הראש-חטפתי בום בלב, בא לי לבכות לא יכולתי, בא לי לצרוח, מי יבין? מי ישמע? אמרתי אלוהים.....זה לא הוגן....... כן בטח לא הבנתם....למה ? מה קרה? כשהרמתי את הראש פתאום קלטתי מקצה המדרכה בחור עומד עם מצלמת וידאו מקצה הגדר מכוונת עלי.....כשהוא קלט אותי נכנס לאוטו במהירות....אולי לא ראיתי...שיחקתי אותה.....דקה אחכ יצא שוב להמשיך לצלם.....ואז כבר נתתי לו להבין שאני רואה אותו...חיכה קצת עם הרכב ונסע. האם מצלמת הוידאו קלטה את הקושי שלי לנשום? האם מצלמת הוידאו קלטה את הלב הבוכה שלי? האם מצלמת הוידאו תסביר למי שצריך להסביר שרחל שבועות בקושי יוצאת מהדלת..והשבוע החליטה להלחם מחדש על חייה? האם מצלמת הוידאו תסביר למישהו שרחל התמוטטה מהחיים? האם מצלמת הוידאו תיעדה את הלילה השחור שעבר עלי ויש לי סחרחורת? נבלות, אם היו משקיעים את מאות האלפים שמשלמים לחוקרים בשביל לשקם אותי כולם היו מרוויחים. זה הרס אותי מחדש......התחננתי שיחקרו מה שהם רוצים רק שלא ארגיש אותם. זה מחזיר אותי לנבל בחיי שמה שלא עשיתי את לא בסדר. זה מחזיר אותי לרגעים של "מעקבים". ולא משנה כמה את בסדר , אפשר להראות את העובדות אחרת ביחוד כשמוציאים מהקשרם. זה החזיר לי את הפרעות הקצב היום.....נבלות. כל כך בא לי לרוץ , לקפוץ מעבר לגדר, לשבור לו את המצלמה, ולהכניס לו סטירה. הרי מה בדיוק שווה מצלמת הוידאו במצבי? מה היא תראה את תפקודי הריאות שלי? מה היא יכולה לצלם את הפסקות הנשימה? למה לגזול ממני את המעט שעוד נשאר לי חצר לשבת בה, לחייך טיפת פרטיות? למה צילמו אותי היום כשיצאתי עם טרניג הפיג´מה כי אפילו לא היה לי כח להתלבש.....ואמרתי ממילא השכונה מגודרת כלפי הכביש וכולם ישנים, וכולם כבר כאן רגילים אלי. אני כל כך כואבת , מה לא מבינים שזה שהם מביאים אותי לטיפול פסיכאטרי יעלה להם יותר. מה הם לא מבינים שגם אדם שחייו הרוסים רוצה לחיות? הם כל כך רוצים להביא אותי ליאוש מוחלט להתאבדות?(כן כי אז תוחלת החיים העתידית אפס -חיסכון בפיצויים) מרגיז אותי אני אדם כל כך ישר ונאיבי, אני כל כך רוצה לעשות משהו בחיים. וכל נסיון שלי לאגור כוחות משמש להם סוכר נגדי נשבר לי.......... כל דבר למען עצמי , מוצא מהקשר מנוצל לרעתי פוגע בי שימותווווווווווווווווווו למה אני צריכה כל החיים לחיות ככה עם איזה עיניים בגב, עם אצבע על הדופק. בסוף אאבד את השפיות ככה. במקום שיעודדו אותי במצב שלי לעשות משהו למען עצמי והחברה מכאיבים לי. אני בכלל לא מדברת על זה, מה יעשו לי אם יראו שכתבתי בסהר-אסור לאדם במצבי לתמוך באחרים, מי יאמין שגם אדם סובל במצבי מנסה להתחזק בזה שהוא עושה משהו למען אחרים ולו במעט שהוא יכול? עוד להקים ארגון למונשמים אני רוצה, הם יקימו לי ארגון להוצאת הנשמה. איך הם ידעו להופיע היום....... עיפה. אני צריכה פסיכאטר .....אני לא מבינה את מציאות חיי, היא יצאה מגבולות המוסר הצדק ההגיון, האנושיות. אני כבר לא מאמינה שפעם בעודי בחיים יהיה לי מותר לחיות בלי מישהו שיעקוב אחריי, "ויתן לי עונש", על כל דבר שלא יראה לו. שלא יראה לאמות המוסר שלו. נשברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ואחכ מתפלאים למה חוטפת התקפי חרדה בקניון ששם לכאורה אני נראית פיזית חיצונית, ואפילו עם חיוך מזויף כאחד האדם. נו זה לא ברור למה ללכת לרופאים בין היתר אני פחות פוחדת, כי אין רגשי אשם שאני חיה. בקניון-במקום שמח, נותנים לי להרגיש פושעת, שקרנית, רמאית איך יתכן אדם במשבר עומד מחייך לבוש יפה בקניון-כולך שקר רחל. רחל-שבוכה כואבת, פגועה , כועסת.

רחל יקרה

אני קוראת, ומרגישה רצון להיות איתך. מרגישה שבעצם אני שם. נכון, לא כתבתי פה הרבה, ורק קוראת הרבה, ורואה את האהבה שבפורומים השונים, וכאן, יש לך משפחה, שמחה שכתבת, גם אם אין לי הרבה מה לכתוב.. תמיד ידעתי בלבי שהדממה חזקה מכל המילים שבעולם. קוראת אותך כבר הרבה זמן. את לא שקרנית. את לא רמאית. את רחל. ולך יש את הזכות להרגיש מה שרוצה, ולאף אחד אין את הזכות לתת לך להרגיש משהו שאת לא. לא פעם עמדו מול פניי וקראו לי שקרנית. ידעתי בלבי שאני לא. כולם ידעו. אבל יש כאלה שלא הבינו ודיברו רעות. ותמיד לקחתי קשה. לא עוד. כשמעיזים לקרוא לי שקרנית לגבי מצבי, וכן, ממבט עליי אי אפשר לדעת על בתי החולים, המחלות, הצלקת היפה שהשאירו נתוחים, החלטתי. שלא אתן להם. ואם קשה לי אני אלחם גם ככה. אל תתני להם. גם אם אין בך את היכולת לומר להם בפנים. תנסי. תנסי להאמין בעצמך. ואני יודעת שכאן , אם תכתבי, יחזירו לך עד כמה שיכולים את הא מונה הזו. אל תוותרי גם שנראה שאין טעם. יודעת. באמת יודעת... איתך. מתי שתרצי לדבר. אני.

{{{{{{{קיפודת ים-יקרה}}}}}}

תודה מתוקה, התרגשתי לקרוא את התגובה.גם אני הרבה לא מגיבה לאחרונה,יותר קוראת פשוט לא מסוגלת.אבל זה ישתנה בהמשך. אני לא שקרנית זה ברור לי תמיד. הם יודעים שאני לא שקרנית זה ברור להם ואמרו. אבל הם יודעים שאני לא יכולה להלחם ביכולתם לעוות את האמת, וכיוון שמדובר בכסף, הם יעוותו את האמת. וכאן-המטרה מקדשת את האמצעים. ואצלי אמת ויושר זה סם החיים-וכשאת אדם ישר בדם, ומוכיחים לך בפשטות איך אפשר לקחת את היושר שלך ולעשות אותך שקרנית על ידי תחבולות וטריקים, החוסר האונים הזה מטריף לי את הדעת, ובמיוחד שהוא עוד נדבך חרה במצבי. בכלל יש לי כאב עצום שמנסים להפוך את הכאב שלי פיזי ונפשי לכסף, להפוך רגש לחומר-אני לא מסתדרך נפשית עם המציאות הזו.הדרך היחידה שלי לשרוד היא לנסות לשכוח מזה עד שמזכירים לי אותה. אם תרצי לדבר מספר האיסיקיו שלי 118893425 באהבה רחל-נשמה

רחל... אמא תרזה אמרה..

<מתרגמת לעברית בשביל..> בני האדם לעתים אינם הגיוניים, אינם סבירים ואנוכיים, סלחו להם בכל מקרה אם אתם טובי לב, אנשים אולי יאשימו אתכם באנוכיות ומניעים אחרים, תהיו טובי לב בכל מקרה. אם אתם מצליחים, אתם תזכו בכמה חברי שקר ואוייבי אמת, הצליחו בכל מקרה. אם אתם כנים ואמיתים, אנשים אולי ירמו אתכם, היו כנים ואמיתים בכל מקרה. מה שאתם בונים במשך שנים, אדם יכול להרוס ברגע אחד, בנו בכל מקרה. אם אתם מוצאים שלווה ושמחה, יכולה להיות קנאה, היו שמחים בכל מקרה. הטוב שאתם עושים היום, אנשים יכולים לשכוח מחר, עשו טוב בכל מקרה. אתם תיתנו לעולם את הכי טוב שיכולים, וזה עדיין יכול לא להיות מספיק, תנו לעולם את הכי טוב שיכולים בכל מקרה. אתם רואים, בניתוח הסופי, זה בינך ואלוהיך. זה אף פעם לא היה בינכם לבינם בכל מקרה.. ~~~~~~~~~~~ תראי.. לדעתי, כסף תמיד היה ולצערי יהיה, דרך למדוד אנשים. הכסף מאז ומתמיד גרם לחוסר אחריות, ויותר.. לא כולם מתחשבים באדם. לכל אדם יש דרך שלו להעריך את האחר, ולפעמים זה דרך הכסף. אך לאחרונה הבנתי שכל דעה וכך ערך שלפיהם אני פועלת הם ביני לבין עצמי. וכן, זה לפעמים גורם לכאב, ואנשים קצת פוגעים, ואולי לא מבינים, אבל דווקא בגלל זה אני אעמוד על שלי ולא אוותר, כמה קשה שזה יהיה. אנחנו מסוגלים.. זה קשה לראות.. ויותר קשה לעשות.. אבל אנחנו מסוגלים להיות טובים, אנחנו מסוגלים לבנות, אנחנו אפילו יכולים למצוא שמחה אמיתית, ואין דרך אחת לעשות זאת. אני חושבת שכל אחד מוצא את הדרך שלו, גם אם זה צעד צעד, לאט אבל בטוח.. רחל, מקווה שלא תוותרי להם. שלא תיכנעי. מבינה שכואב. כואבת איתך.. ואיתי… תשמרי על הכנות… תתעלמי ממה שלא יכולה לשנות, ותבני ותיצרי את מה שכן. אני רק עכשיו לומדת לעשות זאת.. אשמח ללמוד איתך.. <בקשר לאייסי.. מחקתי אותו לפני כמה חודשים.. חושבת להחזירו..אבל עד אז רשמתי לי את המספר למקרה שתרצי למחוק אותו מהפורום.. תדעי שהוא איתי.. שמור..> שלך. אני

קיפודת-ים שבוע קסום ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

אמא תירזה צודקת מאוד , והתחברתי לכמה משפטים במיוחד. "אם אתם מצליחים, אתם תזכו בכמה חברי שקר ואוייבי אמת, הצליחו בכל מקרה. אם אתם כנים ואמיתים, אנשים אולי ירמו אתכם, היו כנים ואמיתים בכל מקרה." " הטוב שאתם עושים היום, אנשים יכולים לשכוח מחר, עשו טוב בכל מקרה. אתם תיתנו לעולם את הכי טוב שיכולים, וזה עדיין יכול לא להיות מספיק, תנו לעולם את הכי טוב שיכולים בכל מקרה. " אני משתדלת להיות ככה , אבל אשקר אם לא אומר שלפעמים יש רגעים שאני כועסת זה לא פייר.אני על הכנות שלי לעולם לא אוותר, כי להשתנות זה להיות לא אני. אבל אני משלמת בבריאות וכאן הבעיה , מילא הנפש, אבל הבריאות כשמעוותים לי את הכנות ועל זה אין לי שליטה.אני לא אפסיק לתת למרות שהרבה בחיי ניצלו את טוב ליבי , כי זה משהו שלא יכול להשתנות, ובגלל כמה חלאות רעות לא אמנע לתת מעצמי מה שאוכל לכמה נשמות אחרות טובות. קיפודה יקרה, אני מודה לך על התגובה ואהבתי מאוד את מה שאמא תירזה אמרה...אני רק אומר לך שאני אדם שרק המוות יכניע אותו לא יצור עלי אדמות, חזק ומפורסם וגדול ככל שיהיה. באהבה רחל-נשמה

למעלה