הם שוב מתחילים...

הם שוב מתחילים...

חסמתי גולש בעייתי, אז לא רק שהוא מפציץ את הפורום בניקים,גם הם מתחילים עם השטויות האלה...(כמובן תופסים טרמפ). ואז מגיעה גם נטשה,שגרמה לכל הבלאגן בפורום סקס, כדי ללבות את האווירה...

ה מוזה

New member
../images/Emo39.gif

פעם אפרת אמרה לי משפט שבדיעבד הסתבר כ 100 אחוז נכון אז אני תורמת לך אותו ( תמורת סכום צנוע
) "סערה באינטרנט היא בדיוק סערת דף עוד 24 שעות זה היסטוריה " רוצה קוביית שוקולד?:)

תודה מוזה.

רק שבסינגלס כל 24 שעות יש סערה אחרת
טוב,הגזמתי. בכל מקרה, ידיד שלי אומר שהפורום הזה מושך אליו מראש מתוסכלים וממורמרים. אני מסרבת לקבל את האמירה הקוללת שלו...אבל יתכן שזו הסיבה לכך שהם מתענגים מהמלחמות... תיכנסי ותראי לאיזה רמה זה יורד...

ה מוזה

New member
חחח פרויד היה אוהב אותך

רוצה סוד? אף פעם לא נכנסתי לפורום סינגלס
לבוא עם אפוד? יכול להיות שבאמת סינגלס מוציאים אצלך קיטור הרי אין להם בעל בבית או בן זוג להוציא עליו את המרמור והעצבים ("מותק תוריד ת'זבל תעשה לי קפה תביא רוגלעך למה אתה לא עושה כלום ?")
אז את לא רוצה קוביית שוקולד?:) אני בעד שתצחקי במקום שתתעצבני אולי תעשי להם "שעת ריכוז "כמו בגן?

את צוחקת?

אפילו הם קוראים לעצמם גנון ואני ה"גננת"... את מוזמנת להיכנס. הפורום לא במיטבו אומנם,אבל מכמות ההודעות המומלצות שיוצאות משם את בטח יכולה להבין שיש שם גם דברים מעניינים. את לא צריכה אפוד. אלא אם את מתכוונת לעמוד לצידי שם בהודעה.

ה מוזה

New member
ביקרתי בגנון סינגלס

הספיק לי שרשור אחד .. בחיי כמה סבלנות יש לך ,מדהים . מותר לי להביע דעה ? אולי אני אטעה כי הדעה היא רק מקריאת שרשור אחד.. ובכל זאת , נדמה לי שהם פשוט נהנים לטמון לך מלכודות ואת אכן נופלת הישר אליהן .. ואז הם ממשיכים עם כל "שאלות התם " שלהם ..ואת בסבלנות אין קץ עונה באיזה שהוא שלב מישהו צריך לומר "פוס לא משחקים " והם בוודאי לא יאמרו זאת ,הרי הם נהנים מהמשחק . אז תאמרי זאת את - בשיטה ובדרך שילדים הכי מבינים שתיקה . אחרי מספר פעמים שהסברת , נתת סיבות וכו' ולמה וכמה ואיך תתעלמי . גם אם את ממש מתה לענות להם וכל התאים צועקים "תקלידי " אל תעני , במקומך אחרי מספר הודעות ובטרם זה הופך לשרשורפלצת שבו את על כיסא הנאשמים מעלה הודעה מנהלתית רשמית שכאן את מפסיקה להגיב ומי שטרם בא על סיפוקו יקבל תשובות אם ירצה במסר .מי שתשובות לא סיפקו אותו נא לפנות להנהלת הפורומים . ומתעלמת . כל תשובה שלך למשחקים שלהם רק מתמרצת אותם לעוד הם לא ממש יודעים את הגבול בין הגננת לילדים באמת כל הכבוד לך על הסבלנות ונגמר השוקולד :) היה טעים

sh53

New member
אני אדאג לך,כמו שדאגת לי אתמול../images/Emo39.gif

שושי...

אני מרגישה נטולת כוחות. נכנסתי לפורום בכוח עכשיו,רק כדי לראות אם צריך משהו למחוק. לשמחתי,לא השתנה הרבה מאתמול. אני לא מאמינה לאיזה רמה הם יורדים...זה נעשה ברור מרגע לרגע שלא משנה מה אעשה-זה לא יהיה טוב להם...והם לא מתכוונים ללכת...

ToryMaster

New member
היי

זה מאבק כוחות, ומישהו ינצח בסופו, לך יש את הכוח להיות זו שתנצח וזו שלא תסבול בגלל שהם קטנוניים. כולנו מאחורייך ומגבים אותך, ואני מוכנה לבוא לצעוק על אנשים אם את צריכה

תודה...../images/Emo39.gif

אז ככה...את יכולה לבוא ולצעוק
זה לא ממש יעזור כי הם מתייחסים לכל מי שמגבה אותי כאל משתף פעולה, עד למצב בו אנשים שולחים אליי מסרים במקום לתמוך בפורום,או שנכנסים בניקים אחרים כדי להביע תמיכה (ואז מתפתח דיון מדוע לפתוח ניק חדש,וזו הרי לא המטרה). הגולשים האלה מטילים טרור בפורום שלי. וכאמור,מדובר ב3-4 גולשים בלבד. יש לך עיצה?איך לא לסבול מאותם גולשים?איך להעמיד אותם במקומם? זה מתחיל להיות שירשור של נדכאי תפוז...כל מיני אנשים שמתרגזים על הניהול מגיבים אצלי
מחר אני אתקשר לאפרת...אבל כל עזרה מכם תהיה מצווה. ו...לא לענות להם מעולם לא עזר.
תודה על התמיכה.

sh53

New member
כל מי ששולח לך מסר, לבקש ממנו משהו

משהו קטן - שבשבילך הוא גדול, להעלות את הודעתו בפורום. אם הוא יכול בניק הרגיל - אז עדיף. אם הוא לא מסוגל בניק הרגיל, הפני אותו אליי ואני אנסה לתמוך בו, לדבר על לבו ולהסביר לו כמה זה חשוב. אנסה לשכנע אותו, אם אצליח - מה טוב. אם לא אצליח, אז לפחות ניסינו ואבקש ממנו להעלות תגובה עם ניק אחר.

sh53

New member
לדעתי לא כדאי שהנהלתה תכנס לפורום

כי אז הם יאמרו לך מעל גבי דפי הפורום - קוקי הבאת תגבורת? מה את לא מסתדרת לבד? צריך להתמודד עם זה לבד? המון סבלנות וכח רצון, ואני מאמינה שזה אפשרי - בבקשה אמוטיקון שיעשה לך טוב

Another Girl

New member
לדעתי אין ברירה וחייבים פשוט

להתעלם. הם ניזונים מתשומת הלב שלך,ומנצלים את זה לעורר פרובוקציות.אם שלחת כבר מסרים מנומסים שלא לדון בדברים האלו על גבי הפורום ושמו עליך ***, אז להתעלם מהם כפי שהם התעלמו מהבקשה שלך. אם בימים הקרובים זה לא יירגע,אז למחוק כמובן ולחסום,לחסום ושוב לחסום,גם ניקים שונים של אותו משתמש-עם הסברים לאקוניים בלבד. יש להם בעיה? שיילכו למשוב,שיפנו להנהלה, תני להם להתעסק בשטויות ואת מצידך תשאירי את הפורום נקי ונעים. גם אני חושבת שלהביא את נטע/אפרת כסמכות מלמעלה לא יעשה טוב,ויוריד מכבודך בעיניהם.(כמובן אלא אם מדובר במקרה קיצוני ביותר,כמו שהיה באמנות שימושית בזמנו.) בכל מקרה,בהצלחה ו

תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

עדיפה בעיניי מלחמת ההתשה של החסימה על פני העניין בפורום. עד למצב כזה התדרדרתי...

למעלה