הם שנותנים לי להחזיק מעמד ולהמשיך לחייך למרות הכל
ס סיגל של שגיא New member 26/3/02 #4 פנינוש - הם מתוקים משהו סוכר. נשקי אותם בשמי, ותני עוד אחת לשחר (טוב, אני משוגעת על המתוקה המיוחדת הזו). סיגל של שגיא
פנינוש - הם מתוקים משהו סוכר. נשקי אותם בשמי, ותני עוד אחת לשחר (טוב, אני משוגעת על המתוקה המיוחדת הזו). סיגל של שגיא
א אמא של תומר New member 26/3/02 #6 פנינה - פשוט משגעים מזל שיש לך את הילדים המקסימים האלה להתנחם בהם בשעות קשות. מאחלת לך ולכולכם חג שמח ומאושר, עם אבא בבית, ותשתדלי להיות אופטימית וחזקה! מאחלים, תומר ואמא
פנינה - פשוט משגעים מזל שיש לך את הילדים המקסימים האלה להתנחם בהם בשעות קשות. מאחלת לך ולכולכם חג שמח ומאושר, עם אבא בבית, ותשתדלי להיות אופטימית וחזקה! מאחלים, תומר ואמא
ח חגית של אורן New member 26/3/02 #7 לא פלא - כאלה מתוקים ../images/Emo25.gif בסוף הכל ייסתדר ובעלך יגיע הבייתה וייגמרו הצרות. הילדים פשוט בובונים אמיתיים ולא פלא שהם מקור הכח שלך. ראיתי שלפחות בעלך מגיע לחופשה לליל הסדר אז גם לילדים יהיה כייף וגם לך. שיהיה חג שמח
לא פלא - כאלה מתוקים ../images/Emo25.gif בסוף הכל ייסתדר ובעלך יגיע הבייתה וייגמרו הצרות. הילדים פשוט בובונים אמיתיים ולא פלא שהם מקור הכח שלך. ראיתי שלפחות בעלך מגיע לחופשה לליל הסדר אז גם לילדים יהיה כייף וגם לך. שיהיה חג שמח