המאבון קרב!!

St Frangelico

New member
המאבון קרב!!

ייאקיס,איזה כיף חג ראשון שלי ( כלומר,חג ראשון שאני שם לב אליו ולא נזכר שהמידסאמר היה לפני שבוע) ! קראתי את כתבה על המאבון של ארי-אל,אבל זה לא מספיק לי! קראתי עוד באינתרנט :) אבל רציתי לדעת מה אתם עושים ,עשיתם,או איזה מנהים פאגנים מודרניים ועתיקים שקשורים למאבון..ממ. והאם יש טקסים קבועים למאבון? ובבקשה תיהיו רציניים איתי ^_^

Nizzan Cohen

New member
אפשר חומר על החג...

לדוגמה מתי ולמה ?!

St Frangelico

New member
יש במאמרי הפורום

כתבה של אריאל,כמדומני כבר ציינתי את זה..ממ.. יש שם תאריכים והסבר על מקורו של החג

St Frangelico

New member
אני לא מאמין שאני עושה את זה

כל כך קשה ללחוץ על מאמארים ולראות איזה מאמרים יש שם? אם לא עשית את זה עד עכשיו אז......בעעע!!!

Nizzan Cohen

New member
חחחח.... אי הבנה ../images/Emo13.gif

מתחת לכותרת "לינק" הבאתי לינק
אבל לא נורא

gwizard

New member
אפשר גם על מבון :)

הסבר קצר, אך (אני מקווה) מתמצת אפשר למצוא כאן. אלון.

St Frangelico

New member
אוח!

תחדש אל האתר אגב :) אבל נההה את הדברים האלו אני יודע! אני רוצה לדעת דברים ממקור ראשון ( או איזה חידושים ,שאני בטוח שיש ,מחחברי הפורום הבלי להתחנף ,מדהימים!) אגב,קראתי קטע שאומר " צאו לחגוג ( בתרגום חופשי)" אבל ,מצד שני ,צריך להרגע ולחשוב?

gwizard

New member
נו אז מה בדיוק אתה רוצה ?

אתה חושב שאני מבין משהו מההודעה שרשמת חוץ מ-"את זה אני כבר יודע". אם אתה יודע, אז למה אתה שואל ? לך לאינטרנט וחפש חומרים. לחגוג זה לא אומר לרקוד טרנסים במועדון ! לחגוג אפשר בשילוב הרגעות וחשיבה והודייה בלב. אם אתה רוצה לדעת חוויות ספציפיות, תשאל אחרי מבון, אני אשמח לחלוק את מה שאני יוכל. כל האלמנטים של החג נמצאים במאמרון שכתבתי, אם אתה רוצה לדעת איך בונים טקס ומה בדיוק לעשות, אז קח כל ספר וויקה רציני (כגון: Witches Bible) שיש באמאזון ותקרא, הכל שם. ותודה (על האתר) אלון.

St Frangelico

New member
ממ

יש טקס שהיא יותר מיוחד למבון? ואתה יודע,היו כבר מבונים,זה לא הראשון..אנשים התעסקו בזה כבר לפני שאני נזכרתי ללמוד על זה

gwizard

New member
יש ויש

1. עשיית יין ושתייתו לאחר מכן. (מוקדש לאל דיוניסוס) 2. למלאות קרן גדולה בפירות ולאכול את זה אחר כך (קרן השפע) 3. טקס פרידה משמש (יום השוויון) 4. ריצה בערום ביער תוך קריאת "שמע" לכל האלים של העולם
אני כבר אמרתי לך, אם אתה רוצה שיאכילו אותך בכפית, אז אני זה לא הבן אדם שיעשה את זה. כל אחד מחוייבותו ללמוד בעצמו אחרי שכבר ניתן לו הסבר התחלתי. אלון.

Justin Angel

New member
תיקון טעות שבטאגליין

בטאגליין רשום שהאקווינוקס הוא ב21, למעשה האקווינוקס הקרוב הוא ב23.

למעלה