המאבק נגד אל על

Neta558

New member
המאבק נגד אל על

אני פונה לתלמידי התיכון שבפורום בהצעה לפעילות נוספת נגד אל על. כל מחאה של תלמיד שאינו מוכן לטוס למסע לפולין באל על, נראית לי משמעותית ביותר, הרבה מעבר להחלפת חברת תעופה בנסיעה פרטית. זאת משום שהדבר יוצר מודעות גדולה בקרב המורים והתלמידים האחרים. אני חושבת שאם זה יעשה באופן מאורגן, בעיקר בבתי ספר בהם יש תלמידים רבים שמוכנים לפעול למען זכויות בע"ח, הדבר יוכל ליצור מודעות רבה יותר לנושא ובכך לקדם אותו. אני קוראת לכל תלמידי י"א שהמשלחת שלהם אמורה לצאת בפסח, להתחיל להתארגן כבר מעכשיו להחתמת עצומה בתוך ביה"ס בקרב תלמידי השכבה. אם תחתימו מספיק מתלמידי השכבה שהם אינם מוכנים לצאת למסע באל על, סביר מאד שביה"ס יבחר בחברת תעופה אחרת. מה דעתכם? נ.ב. יש המון פעילויות למען בע"ח שניתן לעשות מתוך ביה"ס. אני אשמח לעזור לתלמידים שמעונינים, להשלים על מה שאני לא הספקתי לעשות בתיכון שלי...

shanty.G

New member
כל הכבוד נטע ../images/Emo45.gif

הנה הקישור לעצומה, עליה חתומים כבר למעלה מ 1800 גולשים! פליירים אפשר לבקש מהאגודה הישראית נגד ניסויים בבע"ח או להדפיס ישירות מכאן (עדיף מהגלריה).

האפי לי

New member
ואפשר להוסיף לנימוק נגד אלעל

לפני מספר שנים עמד לדיון בכנסת נושא המשלחות בהקשר הכספי. המשלחות לפולין עולות הון ולכן הן בגדר "מותרות לעשירים" אני מכירה בני נוער רבים שבגלל העלות לא נסעו לפולין, או אפילו לא העיזו לשאול בבית אם הם יכולים בשנים האחרונות הרבה בתי ספר התחילו לארגן את המשלחות עם חברות פרטיות ולא עם משרד החינוך החברות הפרטיות לא תמיד עובדות עם אלעל שהם הכי יקרים. הן גם מקצות מקומות לא מוגבלים, מורידות בעלות הרבה, וגם מאריכות את המשלחת בימים ובמסלול (במקום שבוע 10 ימים עם גיחות לפראג או ליותר מקומות בפולין) [אני יכולה להוסיף ולספר שטיול של 10 ימים בהולנד, וטיול של שבועיים באנגליה עלו לי פחות, בהבדל משמעותי, מנסיעה של שבוע לפולין שהכל בה זול בצורה מדהימה] אומנם המאבק הכלכלי, וגם המאבק לראות יותר (שהלוואי והייתי זוכה בו) אינם קשורים לפורום אך צריכים להיות קשורים לנאבקים במדיניות המסעות לפולין- וגם יגררו יותר משתתפים במחאה על ההתנהלות שלהם.

Neta558

New member
יש מעונינים?

אני מוכנה לנסח עצומה למנהלי בתי ספר כהתחלה, אבל צריך תלמידים שמוכנים להריץ את הענין בתוך בית הספר שלהם...

tipid

New member
נטע יישר כוחך ונלוואי וירבו כמותך

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחודש טוב לחודש מרחשון הבא עלינו לטובה תמר

למעלה