המאהב הגדול מכולם

המאהב הגדול מכולם

המאהב הגדול מכולם

הוא היה . מהמם לפי כל קנה מידה. גבוה, רזה, כתפיים רחבות, אגן צר, ישבן חמוד, קטן וקמור עם מגרעות בצדדים, בטן קטנה ושטוחה, עור בצבע ברונזה, ידיים גדולות עם אצבעות ארוכות ארוכות, שיער גוף במידה, עיניים כחולות עם ריסים ארוכים שחורים שמעטרים אותן, שיער שחור, סמיך, שפתיים בצבע וורוד עתיק, עבות, מצוירות, אף ישר ויפה, שיניים מושלמות וחיוך שובה לב. הוא היה נפלא, ואברו, מפואר ומענג, וביצועייו - עוד יותר. ידע ללקק כל פינה של הגוף, כל מקום, אפילו את הפגומים, את הצלקות, ידע למצוץ וללטף ולגעת ברכות ובעדינות - תחילה, ובסערה בסוף, ידע לתת תחושה נפלאה של אהבה ותשוקה בו זמנית, לנסות דברים חדשים ולתת תשומת לב בלי סוף. הוא היה זה שלימד אותי על סבלנות במין, על להתחיל לאט לאט, לגעת בעדינות בתחילה, לשאוף לשיא, לגעת מגעים מתגרים, מלטפים, ורק אח``כ, כשמתפוצצים, לסעור. לימד אותי לצעוק, לא לשתוק, לא להתבייש, לגעת בכל מקום שרוצים, להיות ללא עכבות, לא להסתייג, לנסות, לנסות. תנוחות, מגעים, חיבורים וחדירות. לגעת וללקק אזורים ארוגניים אצלו, ואצלי. קנה לי אביזרים במתנה, וסרטים כחולים. ידע לאהוב ולבנות ערב רומנטי להחריד, ולעומת זאת להעיר אותי ב 3 לפנות בוקר למעשה אהבה חפוז ולוהט. ידע לקחת אותי למקומות לעשות בהם אהבה גם אם בלתי צפויים לחלוטין: על השידה, על מכסה המנוע ליד שפת הים, באמצע יער בן שמן, בתוך הכנרת, בפרדס חשוך, בתוך המקלחון (שנשבר), בסלון על הכורסא, באמבטיה.. נכנס לתקופות של תשוקה, שיום יום היה לוקח אותי למיטה, בין העיסוקים, ביום , בלילה, בלי הפוגה, לעיתים שבוע שלם, עד שאברינו היו כואבים. כן, זכורים לי ימים ולילות, זה מכבר. ואחרי 16 שנה, מגיל 20, משאיר אותי עם שלושת ילדינו הקטנים, לבד, והרבה געגועים, לרוחו, לצחוקו, לנוכחותו, וכן, מאוד לגופו, ומת. השאיר אותי כאן, מאחור, ואני בחיים! אלמנה, כחולה...

הקצין

New member
לאלמנה

אלמנה כחולה קראתי את כאבך הקורא מהמילים . אין כל תשובה שיכולה להניח את הדעת לכאב שאת חשה בו . כואב לראות ולשמוע על הצער הכאב והגעגועים . איתך מכל הלב קצין וג`נטלמן

למעלה