המאוורר
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים , יש סימנים שהחורף הגיע. אתם בטח שואלים מאיפה אני יודעת - אז ככה:
יש מים בחוץ לפעמים, ואני לא בדיוק יודעת מאיפה זה הגיע - כי אני בטוחה שאני לא שפכתי אותם החוצה מהמיכל שלי. יש להם גם טעם מיוחד, למרות שאסור לי לשתות אותם (פעם אחת טעמתי, אבל אל תספרו על זה לזיו, הוא עוד בטוח שסתם הרחתי שם משהו).
נושרים כל מיני דברים מהעצים, וכשהולכים עליהם יש רעש של קורנפלקס. אני מאוד אוהבת קורנפלקס, אבל לדברים שנופלים מהעץ יש טעם שונה לגמרי.
וכמובן, הנחניאלי. דיברתי עם כלב אחר כאן בשכונה, והוא אמר שזו ציפור בצבעי שחור ולבן שמביאה את החורף. לא ברור לי איך היא עושה את זה, כי היא כל כך קטנה, והחורף כל כך גדול. אבל אם הוא אומר - שיהיה. אני מעדיפה להסכים איתו מאשר שהוא יריח לי את הישבן בכל מפגש. אבל הסימן הכי טוב לכך שהגיע החורף, הוא המאוורר. כפי שכבר הבנתם, כל הדברים הכי מעניינים בבית מחוברים לקיר עם חוט. עוד לא הבנתי למה, אבל אני חושבת שזה כדי שהם לא יברחו. בכל מקרה, המאוורר הזה הוא משהו די מיוחד. הוא ממש קטן יחסית למאוורר שראיתי בקיץ, אבל הנקודה הכי מעניינת היא , שהוא מוציא אויר חם - וזה כבר יותר מדיי בשבילי. אני פשוט לא מסוגלת לשבת מולו יותר משתי דקות, ואז אני מתחילה לצעוק עליו. והוא? עונה לי ב "וממממממממממ" ארוך ומרגיז - אז שאני לא אנבח? קודם כל, הוא נורא מחמם, ומדליקים אותו רק בלילה כשיוצאים מהמקלחת. הבעיה עם הבעלים שלי היא, שהם מתקלחים כל יום, ואני רק פעם ב... הם מאוד נהנים מהרוח החמה, אבל אני ממש סובלת! אני יודעת שאני יפה, ובלונדינית, אבל לעשות פן כל יום מול המאורר הזה - נראה לי מוגזם. זהו, שיהיה האו טוב לכולם בנתיים! שלכם, טולי.
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים , יש סימנים שהחורף הגיע. אתם בטח שואלים מאיפה אני יודעת - אז ככה: