המאמנים הישראלים. אאוט.

המאמנים הישראלים. אאוט.

לפני חודש לערך היללתי מעל דפי הפורום את המאמנים שלנו בחו``ל, אך מבט קצר על המצב מראה שפיני משתזף ביוון. בלאט מצליח פה ומפסיד בלוזריות במקום אחר. 2 הנציגים ביול``ב דרוקר וקצורין עפו עוד לפני השמינית. פה צביקה חוזר לעצמו ומשחק מעצבן כבר תקופה שלא נדבר על הגביע, ושמיר יום אסל יום אסלה. ועוד מילה על הפועל. מכבי קבוצה לא משהו השנה. אם בשנה שעברה חשבנו שמכבי גרועה בגלל חומר השחקנים, כיום החומר טוב אבל סיבות שונות גורמות לנו להראות גרוע לפעמים. אז שנה שעברה הפועל עם אוסטין ומוריס היו ראויים לגביע. אבל גם כשמכבי מגמגמת השנה להפסיד ללוזרים כמו הפועל? לשמוט יתרון 15?? (כמו מול ז`לז`ניק בשנה שעברה) . איך אמר מי שאמר? מכור..

אני יודע, וגם כתבתי את זה בפורום

אחר. אבל תגיד רגע, כל מה שאני כותב אתה פשוט הולך לאמת את זה בגוגל?

trigotrigo

New member
אל תגזים,

רק בויקיפדיה

לפי הכרטיס שלך אתה ממש צעיר

כך שכל התיקונים ששמת לי בכל התחרות ובכלל שזה לא בדיוק הגיוני אחי.

שומו

New member
מה זה קשור../images/Emo35.gif

מי שצעיר לא יכול להיות חכם ו\או בעל ידע כללי רחב
ממש טיפשי, מגעיל ושטותי. וחוץ מזה, אני מחונן. אל תפסול את זה שאולי אפילו יש לי IQ יותר גבוה משלך.

Thierry Henry

New member
ונראה לי שכל הדיון הזה היה מטופש.

תנסו לפתח דיונים כאלו קדימה מאשר להפוך אותם לבמת הקנטות. לצורך העניין , היה אפשר לציין את ארז אדלשטיין, מאמן ישראלי שפשוט חסר במפת הכדורסל.

שימי1984

New member
לפי דעתי מאמנים ישראלים יכולים רק בישראל

דעתי על מאמנים ישראלים שהם אמורים לאמן רק בישראל, הוכחה לזה שפיני גרשון שאימן את מכבי לקח 3 אליפות אירופה, דרוקר כנ"ל בגביע יול"ב וגם מולי קצורין היה מאמן טוב לנבחרת ישראל, שגם צביקה שרף הוא גם מאמן טוב בנבחרת ישראל שלקח את ישראל ל8 הנבחרות הטובות באירופה.. אבל מצד שני מלבד דיוויד בלאט שלקח את רוסיה כאלופת אירופה כנראה ששכחתם, אפס פילזן היא קבוצה טובה בטורקיה..

למעלה