המאמר שיאנה כתבה הוא ממש...רכילות..

המאמר שיאנה כתבה הוא ממש...רכילות..

ממש אהבתי את המאמר עליי.. אשמח אם תכתבי עוד כאלה על כל הדמויות, ואני אשדל אותם להכנס לפורום הזה.. דרך אגב, סורה מאוד רוצה ראיון, והיא בקשה לשלוח כבר את השאלות.. בכל זאת, היא צריכה קצת פרסום .. ואולי אז מאט ישים לב אליה במקום לג'ון, אחותו של דיוויס שסובבה לו ת'מוח.. בכל מקרה, גם ג'ון נמצאת פה איתנו במלון, בגלל שההפקה ממש אהבה את הדמות שהיא משחקת בסדרה, ובכל זאת, מישהי שאני מכיר מישראל מתה עליה.. בנתיים אני, יושב פה במחשבים של ההנהלה של המלון (כי ההפקה לא מוכנה לממן לנו מחשבים ניידים, לכן אני צריך לבקש מהמזכירה בכניסה לשחק סוליטייר עכביש במחשב שלה).. יש לי קצת רכילות מהמלון.. דבר ראשון, אין שום אמת בשמועות על טקאטו וקארי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם חושבים שאני אניח לטקאטו להיות הגיס שלי?!?!?!?!?!.. טקאטו יוצא עם ג'רי..! ויש גם תמונות..... טוב.. מה שאתם לא יודעים.. זה מי בא איתנו לישראל.. אז יש לי רשימה: אני, מאט, סורה, טקאטו, טאקויה, ריו, דיוויס, קן, ורמון, קלומון, טיקיי, קארי, מימי, יולי, קודי, זואי, קויג'י, קואיצ'י, ג'יי-פי, טומי, ווילס, אימפמון, איי, מאקו, גילמון, בוקומון, ניימון, ג'ו, איזי,גבומון, אגומון, ביומון, לוסמון, ניימון, גוממון, טנטומון, פטמון, ארמדילומון, הוקמון, וימון, דמי-דוימון, מיוטיסמון, גטומון, וויזארדמון, פלמון, ג'נאי, ג'ון, ארוקנימון, מומימון, ואוקווה.. טאי קמיהXDDDD

chi12

New member
טאקטו וקארי?

אני לא מאמינה! תביאו תמונות.

את גם לא צריכה להאמין אין שום אמת ב

שמועות העיקשות.. טקאטו יוצא עם ג'רי, וזה ידוע.. ויש לי גם תמונות בשבילכם..

remundo

New member
OO איק!

אף פעם לא ראיתי את טיימרס עד הסוף, והרגע-הרגע-חטפתי ספויילר >_< *מתה*

אוו.. סורי.. ראיתי את כל העונה בציל

ומים.. אבל אני ממש אוהב את השיר פתיחה... The Biggest Dreamer/Kouji Wada.. אבל הסוף היה כזה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב, אני רק יכול להגיד שהדמות האהובה עליי זאת שמגלם טקאטו (מעניין את מי הוא מגלם???).. וגם קצת ימאקי.. למרות שבהתחלה הוא היה ממש חרא.. אני ממש חייב ללכת..

remundo

New member
גם אני אוהבת את השיר הזה!

הוא אפילו הרינגטון שלי! (אבל את פייר ובאטרפליי אהבתי יותר, פשוט הסלולרי שלי לא מצליח לקרוא אותם כמו שצריך, אז הסתפקתי בביגסט-דרימר..) ראיתי כמעט הכל, עצרתי כשג'יר בתוך הדי ריפר עם קאלומון, טקאטו וגילמון נכנסו לדי ריפר, אימפמון כבר עף לו אל האבדון או משהו כזה.. וגם אני הכי אהבתי את טאקאטומון! וגילמון. מעניין איך הם מסתדרים בפסח, עם כל הלחמים שלהם שם OO...

chi12

New member
אני גם עוד לא גמרתי לראות את זה

זה משעמם בפרקים הראשונים

קצת..

אני ממש אוהב את הפרקים שהם פוגשים את ריו.. ואיך שקאזו וקנטה התלהבו ממנו..

remundo

New member
לאלא

קאזו וקנטה גנבו את תפקיד הגוגלבוי המטומטם מטקאטו, (בגלל זה הוא יכל להיות ככ חמוד וטעים בלי ייסורי מצפון ^^) אבל כל אחד מהם בנפרד מטומטם כמו גוגלבוי ממוצע, ולכן, למרות שבטיימרס אין גוגלבוי מטומטם, יש שם טימטום גדול פי שניים מבעונות הרגילות! ההתנהגות שלהם כשהם פגשו את ריו הייתה פשוט מזוויעה. לא צריך להיות ארו פאנגירל כדי לכתוב כמה חלומות של שניהם על ריו O_O (כל אחד בנפרד) אז לדעתי ריקה באמת צדקה בתגובה שלה, למרות שכמובן היא הקצינה את זה בצורה האופיינית לה (וגם כי היא אוהבת את ריו, כמובן).

remundo

New member
רגע-לא-

אם קראת את מה שכתבתי זה אומר שספויילרתי לך O_O *שוב מתה* כלליות, לפי מה שהבנתי כל העונה הזאת היא כלום ליד פרונטייר, אבל אני רק בהתחלה של פרונטייר, הממ, ראיתי רק את שני הפרקים הראשונים... (אבל בשלוש שפות שונות שאף אחת מהן היא לא עברית!)

נכון.. טקאטומון ממש חמוד..

ראיתי קצת באנגלית ב YouTube.. ראית את הסרטים?? יש לי את הסרט הראשון שלי ושל קארי, ואת הסרט הרביעי של העונה השניה ואת החמישי של העונה השלישית.. יש לי גם את השיר טארגט (עונה שניה) אפשר להוריד הרבה שירים וקטעים מדיג'ימון ספיריט (אתר באנגלית).. אני בעצמי הורדתי משם את הקטע בעונה השנייה פרק 45 שג'ון מספרת לדיוויס שהיא כבר לא אוהבת את מאט ..

remundo

New member
את שתי העונות הראשונות ראיתי בטלויז

יה בזמנו (וזה כולל גם את טיימרס כמעט עד הסוף). בעונה השניה הכי אהבתי את ג'ון ודאיסקה! היא ככ שרוטה קרועה ופאנגירל ו.. וזה! הסרטים שראיתי זה שלושת הראשונים בעברית (יש לי את הקלטת בבית) ואיזה אחד של טיימרס באנגלית, לא יודעת איזה מהם, משהו עם היומולדת של רוקי ורכבת ודיבוק.. אני לא יודעת איך זה נראה ביפנית, אבל באנגלית זה באמת היה מאוד קצר ומאכזב.

אני שונא את השמות ביפנית..

אני שונא שהסרטים קצרים.. אבל הסרט האהוב עליי זה הראשון, שלי ושל קארי כשאנחנו קטנים.. יש לי אותו באנגלית על המחשב.. ואח"כ השני:) שיהיה לכם חגשמח.. ושב"ש (קיצור שלמדתי היום..)

remundo

New member
לדעתי הנרי נשמע הרבה יותר שמן

וג'ן לי נשמע הרבה יותר קליל וחמוד, אבל איך שאתה רוצה. נחמד לדעת שאתה מרחיב את השכלתך.

למעלה