השמאל מעולם לא דגל בשוויון בפני החוק ותמיד רצה חוק אחד לשמלאנים וחוק אחר לימנים. לכן לביבי עושים עניין משפניות וסיגרים ולנשיא שמעון פרס ז"ל אפשרו לחגוג ימי הולדת כמו ימי הולדת של מלך מפרצי או מלך אירופאי בימי הביניים ואף שמלאני לא התלונן ולא מחה ובטח לא ביקש לברר את מקור המימון. וגם אהוד ברק בכסף שאולי חלקו קיבל מאפשטיין חי ברמת החיים של לואי ה-16 לפני המהפכה.בושה וחרפה לשמאל, לעליון ולמדינת ישראל שהכתימה את עצמה היום בעוד כתם שחור והוכיחה לכולם שאין גבול לצביעות ולשחיתות השמאלנית.
השמאלנים הם הצבועים והמושחתים הכי גדוליםהשמאל מעולם לא דגל בשוויון בפני החוק ותמיד רצה חוק אחד לשמלאנים וחוק אחר לימנים. לכן לביבי עושים עניין משפניות וסיגרים ולנשיא שמעון פרס ז"ל אפשרו לחגוג ימי הולדת כמו ימי הולדת של מלך מפרצי או מלך אירופאי בימי הביניים ואף שמלאני לא התלונן ולא מחה ובטח לא ביקש לברר את מקור המימון. וגם אהוד ברק בכסף שאולי חלקו קיבל מאפשטיין חי ברמת החיים של לואי ה-16 לפני המהפכה.
די. תסגור את התיק הזה . נכשלתם. תחפשו ערמת חרא חדשה להתבוסס בה.בושה וחרפה לשמאל, לעליון ולמדינת ישראל שהכתימה את עצמה היום בעוד כתם שחור והוכיחה לכולם שאין גבול לצביעות ולשחיתות השמאלנית.
פשוט מטורף. מעבר לכך שההליך כמובן אינו חוקי וכו'. זה מיותר לציין וכל משפטן מתחיל שנה א' יודע זאת על בוריו. הטירוף הזה בו כל 'שומרי הסף' כפי שהם מגדירים את עצמם, מתייצבים לתמוך במינוי שאלמלא לוין היה מתנגד לו כולם עד האחרון שבהם היו עותרים לבג"צ נגדו (במינימום), פשוט טירוף מערכות כולל. אז מילא אלה שפשוט לא מבינים את המַטריה. הם כותבים מכוח האינרציה בלי שיש להם שמץ של מושג מה הם כותבים או על מה הם מתבטאים. שוין. לך תסביר להם שמותר גם לשתוק במקרים כאלה. לא יעבוד וזה אולי מאפיין של רשת חברתית. אבל אלה שכן מבינים את הנושא ומתנהגים כך? אני במקומם פשוט הייתי מתבייש ברמות-על.בושה וחרפה לשמאל, לעליון ולמדינת ישראל שהכתימה את עצמה היום בעוד כתם שחור והוכיחה לכולם שאין גבול לצביעות ולשחיתות השמאלנית.
אתה אוהב שחיתות כשהיא בצד שלך.אני אוהב את ריח המרירות הימנית ומפח-נפשה בבוקר(*)...
I love the smell of napalm in the morning" (Lt. Col. William "Bill" Kilgore; Apocalypse Now)" (*)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.