המבוגרים חינם באגאדיר לאוהדים בפייסבוק

אליהו71

New member
המבוגרים חינם באגאדיר לאוהדים בפייסבוק

במהלך הגלישה הרגילה שלי בפייסבוק היום, גיליתי דרך חבר שהצטרף, שאגאדיר יצאו באיזשהו מבצע שנקרא יום ראשון הגדול כל מי שמצטרף לעמוד של אגאדיר בפייסבוק יכול להגיע ביון ראשון הקרוב לאחד הסניפים בכל הארץ עם עוד שני חברים ולקבל כל אחד בייבי אגאדיר... נשמע מגניב,נראה לי שאני מתארגן לפחות על איזה תשיעייה של אנשים ככה ללכת להתפנק (הבנתי שזה עובד בשלשות).... בכל מקרה, אחלה קמפיין פה הפרטים למי שמתעניין http://www.facebook.com/agadirburger?v=app_6009294086&ref=ts שבת שלום :)

milch

New member
NO FREE MEALS

אם היה כאן נסיון סמוי לצרף לפייסבוק, נניח. אחרי שתטעמו את הבייבי ודאי תרצו גם לאכול משהו, העיקר שמבטיחים לעצמם ש/לישיה. אכן אחלה קמפיין. תהנו!!! אין לי שום דבר אישי נגד אגדיר, בזמני החופשי, מבחירתי החופשית ובכספי החופשי - גם זו דרך להנות.

אליהו71

New member
זה עניין של בחירה...

אף אחד לא מכריח אף אחד לאכול יותר ממה שמקבלים בחינם.... כשמחלקים מתנות לכל מי שבא, זו לא יכולה להיות ארוחה מלאה זה פינוק קטן וטעים אבל מסתבר שגם כשרוצים לפנק אנשים בחינם יש תלונות... נו מילא :)

Master Stav

New member
ואתה מתעצבן כי ?

אתה חלק מאגדיר ? אני לדוגמא מחבב מאד את אגדיר מצד שני ...מסכים איתך זה פינוק קטן וטוב ...מה רע ובכל זאת שאתה מפרסם משהו ברשת ...יש כול מיני תגובות לטוב לרע וללא נורא ....איך הסלנג החדש ....תתקדם

milch

New member
בדיוק כך, בזה סיימתי את הפוסט שלי - לא?

בזמני החופשי, מבחירתי החופשית ובכספי החופשי - גם זו דרך להנות.

אליהו71

New member
נראה לי שהוא התכוון אלי.. :)

בכל מקרה, גם אני לא התעצבנתי... לא חושב שמישהו התעצבן כאמור, או ככתוב יותר נכון- גם אני סיימתי בחיוך :) בסה"כ- למי שמתחשק, יש היום המבורגרים חינם באגאדיר לאוהדים בפייס זה מה שרציתי לומר. ראיתי אחלה מבצע- אני משתף :)

למעלה