קופסא ריקה ששומרים וחורצים בעזרתה עיגולים שווים. אפשר גם כוס אם רוצים שכבות, חוצים בזהירות עם סכים יפנית את הקופסא לחצי או שליש ויש לכם כלי עבודה מצויין אהבתי ותודה למתכונים
מהדקת היטב בפורמה ולאחר מכן מסדרת על מגש כאשר ניילונים מפרידים בין שיכבה לשיכבה. אינני מטבלת את הבשר בכלל אוהבים אותו בטעמו הטיבעי כשיוגש יקבל את הטעמים של הרטבים והירקות. חלק הלכו להקפאה לשימוש בעתיד וחלק הוכנו באותו היום.
מסודר בשקית 1/2 קילו בכל חבילה, כאשר אני משתחת אותו ככל האפשר, כך כאשר רוצים להפשירו כל שצריך להרטיב מעט את השיש להניח את החבילה השטוחה ומפשיר במהירות (למדתי זאת מפוקסי בפורום מתכונים). ולהקפאה.