המבורגר בייתי

א פרח

New member
המבורגר בייתי

מתחילים מתחינת הבשר לרוב מערבת 2 סוגי בשר אחד שומני יותר ואחד פחות. נוהגת לטחון כ 8 עד 10 קילו בשר בכל פעם ולהקפיא שיהיה לכל החודש.
 

א פרח

New member
עיצוב ההמבורגר

אין לי פורמות קנויות אז פשוט לקחתי מיכל של חומוס ניקיתי אותו היטב חתחתי לו את התחתית והנה פורמה בשיטת המיחזור.
 
כל צנצנת יכולה לעזור

קופסא ריקה ששומרים וחורצים בעזרתה עיגולים שווים. אפשר גם כוס אם רוצים שכבות, חוצים בזהירות עם סכים יפנית את הקופסא לחצי או שליש ויש לכם כלי עבודה מצויין אהבתי ותודה למתכונים
 

א פרח

New member
ההמבורגרים

מהדקת היטב בפורמה ולאחר מכן מסדרת על מגש כאשר ניילונים מפרידים בין שיכבה לשיכבה. אינני מטבלת את הבשר בכלל אוהבים אותו בטעמו הטיבעי כשיוגש יקבל את הטעמים של הרטבים והירקות. חלק הלכו להקפאה לשימוש בעתיד וחלק הוכנו באותו היום.
 

א פרח

New member
חלק מהבשר הטחון

מסודר בשקית 1/2 קילו בכל חבילה, כאשר אני משתחת אותו ככל האפשר, כך כאשר רוצים להפשירו כל שצריך להרטיב מעט את השיש להניח את החבילה השטוחה ומפשיר במהירות (למדתי זאת מפוקסי בפורום מתכונים). ולהקפאה.
 

א פרח

New member
הפעם ניצלו ההמבורגרים על

משטח צליה על הגז ולא כבעבר במחבת, בנוסף יחד איתם צליתי גם בצל שאצלנו אוהבים יחד עם ההמבורגרים בלחמניה.
 

א פרח

New member
הלחמניות ניקלו

על פלטת הצליה לפני ההמבורגרים. בזמן שההמבורגרים ניצלים אני מורחת על הלחמניות רוטב אלף האיים וקטשופ.
 

א פרח

New member
אנו אוהבים

את ההמבוגר עם גבינ"צ אז כאשר ניצלה הצד השני מניחה פרוסת גבינ"צ על ההמבורגר אשר נמסה עליו וכך מועבר ללחמניה.
 

א פרח

New member
על ההמבורגר מסדרת בזריזות

את הירקות עגבניות, בצל חי וצלוי, מלפפונים חמוצים בייתיים.
 

א פרח

New member
ולאחר

הביס הראשון כבר לא עניין אותנו לצלם עוד
 

bigjack

New member
אפשר לפתוח פרח-בורגר ../images/Emo9.gif

אהבתי את התמונות על משטח הצלייה ועל הלחמניות עם הגבינה, ממש מביא את החשק לבוא ולחטוף אחד
 

קלאמרי

New member
וואוו!!!איזה רעיון לעיצוב הצורה משהו איזה

אילתור לא חשבתי על זה
 
למעלה