Master Stav
New member
המבורגר בסגנון סתווי ....
המבורגר ..... ולא אני לא מתכוון לגועל נפש של מק..קינג ראנצ' ודומיו .... למרות שגם לאילו יש את הזמן והמקום אליו הם מתאימים ...... אני גם לא מדבר על המבורגר מעוצב ...של מקומות כמו בלקסטיר או ארטבורגר או בורגרהאוס ... אני מדבר על המבורגר ...ביתי ....למנגל הפרטי שלנו ....לשמחת כול מי שנוגס בו .... קציצה אישית של חגיגת טעמים ....שאומרת ...עוד .... החומרים הדרושים למינגול חביב : 1 קילו בשר בקר טרי טחון פעם אחת 1 קילו בשר הודו חצי קילו בשר עוף 200 גרם שומן בקר טחון היטב שמן לטיגון כפית מלח 2 כוסות מי סודה 1 ראש שום טרי כתוש מעט פלפל שחור רצוי גרוס 6 בצלים גדולים קצוצים גס 1 חבילה כוסברה טרייה קצוצה דק דק 2 כפיות תמצית אפיה בטעם רום אופן ההכנה : את הבצל מטגנים בשמן, ומניחים לו להוציא את השמן העודף באמצעות מסננת ברזל מעל לסיר ... מערבבים את הבשר והשומן היטב ובתנועות של לישה מכניסים לתוכו את הבצל ואת הפלפל עכשיו הזמן להוספת מי הסודה, המלח, השום הכתוש, הכוסברה ותמצית האפייה .... העדפה שלי היא להניח לתערובת לשבת במקרר איזה 6-7 שעות בדרך כלל אני מכין את התערובת לפני יום מנגל ומניח לה לשבת לילה שלם + כמה שעות עד לתחילתה של הארוחה .... מוציאים את התערובת ויוצרים בידיים מורטבות מעט קציצות ומשטחים אותן זהירות לא לעשות יציקת בטון דחוס ....השאירו להן מקום לאוויר את הצלייה אני עושה על רשת הגריל שחוממה היטב היטב על להבה נמוכה ....כלומר יותר חום מאשר אש ..... אפשר לצלות ליד עגבניה, בצל, פיטריות יער וראשי שום ולהגיש כתוספות בתיאבון אנשים
המבורגר ..... ולא אני לא מתכוון לגועל נפש של מק..קינג ראנצ' ודומיו .... למרות שגם לאילו יש את הזמן והמקום אליו הם מתאימים ...... אני גם לא מדבר על המבורגר מעוצב ...של מקומות כמו בלקסטיר או ארטבורגר או בורגרהאוס ... אני מדבר על המבורגר ...ביתי ....למנגל הפרטי שלנו ....לשמחת כול מי שנוגס בו .... קציצה אישית של חגיגת טעמים ....שאומרת ...עוד .... החומרים הדרושים למינגול חביב : 1 קילו בשר בקר טרי טחון פעם אחת 1 קילו בשר הודו חצי קילו בשר עוף 200 גרם שומן בקר טחון היטב שמן לטיגון כפית מלח 2 כוסות מי סודה 1 ראש שום טרי כתוש מעט פלפל שחור רצוי גרוס 6 בצלים גדולים קצוצים גס 1 חבילה כוסברה טרייה קצוצה דק דק 2 כפיות תמצית אפיה בטעם רום אופן ההכנה : את הבצל מטגנים בשמן, ומניחים לו להוציא את השמן העודף באמצעות מסננת ברזל מעל לסיר ... מערבבים את הבשר והשומן היטב ובתנועות של לישה מכניסים לתוכו את הבצל ואת הפלפל עכשיו הזמן להוספת מי הסודה, המלח, השום הכתוש, הכוסברה ותמצית האפייה .... העדפה שלי היא להניח לתערובת לשבת במקרר איזה 6-7 שעות בדרך כלל אני מכין את התערובת לפני יום מנגל ומניח לה לשבת לילה שלם + כמה שעות עד לתחילתה של הארוחה .... מוציאים את התערובת ויוצרים בידיים מורטבות מעט קציצות ומשטחים אותן זהירות לא לעשות יציקת בטון דחוס ....השאירו להן מקום לאוויר את הצלייה אני עושה על רשת הגריל שחוממה היטב היטב על להבה נמוכה ....כלומר יותר חום מאשר אש ..... אפשר לצלות ליד עגבניה, בצל, פיטריות יער וראשי שום ולהגיש כתוספות בתיאבון אנשים