המבורגר גורמה 26

מיתר44

New member
המבורגר גורמה 26

לא שהיו לי ציפיות כשהבן הציע לסעוד בצהריים המבורגר קל״ב. דווקא רציתי לאכול נודלס או דין סאם
אבל כרמל (0.6) קצת הגבילה את ההתניידות. באותו מעמד נזכרתי בשוק המופאטר בו היצע מרשים של בתי אוכל בכיוון.
בצהריים אפשר לאכול עסקית: המבורגר קלאסי + סלט או צ'יפס + תה קר ב 58 ש״ח. זה מה שאכלנו.
ההמבורגר גורמה מוגש ללא ברור רמת העשייה הרצוי היה יבש במקצת אבל התוספות כיסו פיצו על כך: הרבה בצל קונפי, גבינת אמנטל
וגם קצת בייקון מטוגן. כל אלו הוכנסו ללחמניית בריוש ענקית מתקתקה שלא הרשימה אותי כבת זוג מתאימה להמבורגר.
הצ'יפס היו מהסוג הלא מרשים במיוחד. אלו המיוצרים אצלי בבית מהתפודים אדומי הקליפה במכשיר טיגון (כמעט) ללא שמן, הרבה
הרבה יותר טעימים.
התה שהוגש בבקבוק עם פקק פטנט, קרח ולימון היה משובב נפש.
בהתייחס למקדונאלדס המבורגר כקנה מידה הרי שזה שברחוב מקווה ישראל 26 עולה עליו בנקודות ספורות.

oreldi

New member
חבל ועצוב

שמוכרים שם מקדונלד'ס באריזה של גורמה.

מיתר44

New member
המבורגר או פלאפל?

בהמשך לראיונות המוצגים חדשות לבקרים משהו כמו בגין או רבין וכאלו, הנה המענה שלי לסוגיה דלעיל:
ללא ספק פלאפל ועל כן המלצתי לפלאפל בן חור סניף לוינסקי בין התחנה המרכזית החדשה לרכבת ההגנה.
למרות שנהג המונית (אחלה של אפליקציה) אמר ואני מצטט ״לא מעיז לאכול כלום מהתחנה המרכזית״, מצאתי
מקום קטן בו ניתן גם לשבת ולאכול פלאפל טעים וחם מהטיגון ותוספות כרצון הסועד הכל ארוז בפיתה מהסוג המרופד היטב.
על הצ'יפס ויתרתי. את המקום הפעילו שני צעירים שנראו לי יוצאי צבא שהאירו פנים והתאמצו שיהיה לי טעים למרות שהשארתי
שם 9 ₪ ל 1/2 מנה ועוד כסכום הזה עבור קולה קרה.
שלט במקום מצהיר כי השמן מוחלף מידי יום, וטוב שכך.

למעלה