"המבורגר" עדשים שחורות ופטריות
הכנתי היום "המבורגר" (נראה לי שיותר מתאים לקרוא לזה קציצה) לפי המתכון של עינת שגיא ויצא כל כך טוב שהייתי חייבת להמליץ
יצאו לי קציצה אחת גדולה ועוד 3 קטנות. פעם הבאה בהחלט אעשה כמות גדולה יותר ואקפיא.
אכלתי בלחמניה עגולה עם חומוס, קטשופ וחרדל, פרוסות עגבניית שרי וחתיכת בצל צלוי בתנור. ממש טעים! וגם קל להכנה שזה בהחלט יתרון.
הכנתי היום "המבורגר" (נראה לי שיותר מתאים לקרוא לזה קציצה) לפי המתכון של עינת שגיא ויצא כל כך טוב שהייתי חייבת להמליץ

יצאו לי קציצה אחת גדולה ועוד 3 קטנות. פעם הבאה בהחלט אעשה כמות גדולה יותר ואקפיא.
אכלתי בלחמניה עגולה עם חומוס, קטשופ וחרדל, פרוסות עגבניית שרי וחתיכת בצל צלוי בתנור. ממש טעים! וגם קל להכנה שזה בהחלט יתרון.