המבורגר

TCHM

New member
המבורגר

וגם רוטב ברבקיו

 

עדיקים

Active member
נראה טעים


כמה שאני אוהבת המבורגר.
הלחמניות גם תוצרת בית? אם כן אשמח למתכון. ניסיתי כבר כל-כך הרבה וכלום לא יוצא לי כמו שאני רוצה.
 

עדיקים

Active member
תודה
ועוד שאלה


ויטמין C בבצק? על זה עוד לא שמעתי. מה הוא עושה לבצק?
אולי זה מה שחסר לי בלחמניות
 

TCHM

New member
מבלי להכנס להסבר הכימי...

כי הוא מסובך...
Ascorbic Acid - ויטמין C משפר את יכולתה של רשת הגלוטן להמתח ומחזק
אותה, לכן בשימוש בויטמין C המאפה רך יותר, התפיחה טובה יותר ולא
פחות חשוב - מאפשר לעצב את הבצק מבלי לעשות התפחת ביניים,
כלומר, מכינים את הבצק ומיד מעצבים את המאפים, מניחים לתפיחה לפני אפיה
בלבד, חסכון גדול בזמן עם איכות תפיחה מצוינת.
יתרון שולי נוסף, תוספת של הויטמין מבהירה את הקמח/הבצק אבל אינה משפיעה
על גוון הקרום.
ויטמין C משמש כמרכיב קבוע בכל סוגי משפרי האפיה.
 

עדיקים

Active member
תודה רבה


תמיד שמחה ללמוד דברים חדשים ובמיוחד אם משדרגים לי מאפים
.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שאלה קטנה בקשר לטבליות ויטמין C

האם מדובר בטבליות הרגילות שמוכרים בכל בית מרקחת או בטבליות מיוחדות לצרכי אפייה ?
&nbsp
אם כן היכן משיגים אותן ?
 

TCHM

New member
הטבליות הרגילות הכי פשוטות והכי זולות

לא משנה המקור - טבעי/סינתטי.
 

milch

New member
טבליות ויטמין C

ויטמין C פועל כמשפר אפיה.
קמח יעודי ללחם מכיל ויטמין C אך בכמות מזערית.
 

נופשתתת

New member
מזל שאף ילד שלי לא קורא פה.

תמיד בא להם המבורגר!
עם לחמניות לא קנויות.
מפונקים פה
&nbsp
 
למעלה