המבחן היום היה ממש קשה לא?

17_gal

New member
המבחן היום היה ממש קשה לא?

תגידו מה אתם חושבים..

yb17

New member
המילולי...

היה פרק אחד קשה באנגלית מבחינת אוצר המילים (אבל אני מאמין שזה הפיילוט, למרות שאי אפשר לדעת). במילולי, לפי דעתי, היו אנאלוגיות ממש קשות. גם הקטעי קריאה בעברית היו די מטורפים. אם זכרוני אינו מטעני היו 3 אנגלית, 3 מילולי, 2 כמותי. נכון? מסכימים? יש לכם משהו להוסיף? תשאירו הודעה!

1SYMBOL

New member
תוכלו לתת דוגמאות לשאלות שהופיעו?

אולי תוכלו לתת דוגמאות למילים שהופיעו ובכלל, לשלאלות שנתקלתם בהם ואתם זוכרים?? זה יעזור למי שנבחן מחר, כמוני. תודה...

17_gal

New member
המילולי היה ממש קשה

נכון באמת המילולי היה קשה במיוחד הפרק עם קטע ההבנת הנקרא בנושא קריאת מילים (מי שזוכר)

Moran84

New member
מסכיהמ איתך!!!

לא הבנתי כמעט כלום בקע עם המילים? מה זה מילים שהודגשו מי שמע עליהם אי פעם בכלל??

Moran84

New member
לא לא היהי ככה...

לי היה 3 מילולי 3 כמותי 2- אנגלית ואצלי אנגלית אחד היהי קשה וכמותי אחד היהי קשה.. המתמטיקה היה קל בשלושת הפרקים

Moran84

New member
אופס...

עכשיו שמתי לב לטעות שעשיתי.... התכוונתי שאחד באנגלית היה קשה ואחד בעיברית היה קשה.. במתמטיקה הפרקים היו ממש קלים! לפחות בגירסה שלי

אני לא יודע באיזה הרגשה יצאתם

מהמבחן, אבל כשאני עשיתי את המבחן ביולי 99´, יצאתי ממנו בהרגשה זיפתית ביותר, אבל כשקיבלתי את הציון אז התברר לי שסתם הרגשתי רע, וקיבלתי מעל 700... בקיצור - אי אפשר לדעת איך בדיוק הלך, ואיזה ציון תקבלו - אתם יכולים להיות היום בהרגשה לא טובה, אבל עוד שלושה שבועות בערך זה ישתנה... בקיצור - תתעודדו

17_gal

New member
גרסאות הבחינה

לפי מה שביררתי עם מיספר אנשים היו 2 גרסאות : 1. 2 פרקי אנגלית,3 מילולי , 3 כמותי 2. 3 אנגלית, 3 מילולי, 2 כמותי מי שנבחן מחר אז בהצלחה המבחן סביר חוץ מאיזה פרק אחד מילולי שהיה ממש קשה ויש לי חשד שהוא פיילוט.

Moran84

New member
אני זוכרת שאלה קלה נורא!

גילו של עזרא בעוד שנתיים הוא כפול מגילו לפני שלוש שני.. בן כמה הוא היום? אני חושבת שהתשובות היום 10 8 4 6 התשובה היא 8 לכל המעוניינים

Black Star

New member
יש לך טעות...

היו גרסאות לכל צורה אפשרית. לי היו 2 פרקי מילולי, 3 כמותי ו- 3 אנגלית. וכן, גם אני עשיתי ביום ראשון. אגב, גילינו מה הפיילוט במילולי (חברה שלי השוותה איתי, והפרק שלא היה לי הוא כמובן הפיילוט)- ידוע לי שהיה איזה קטע על שחמט, או משהו כזה. בהצלחה. יעלי.

למעלה