המבחן הסופי בברמאסטר

המבחן הסופי בברמאסטר

עוד שבועיים יש לי את המבחן המסכם, ואני לא מצליח ללמוד את הקוקטיילים כמו שצריך... יש למישהוא שיטה טובה איך ללמוד? אני מנסה עם הסימולטור וללמוד מהחוברת אבל לא ממש הולך.. יש למישהוא שיטה יותר טובה?

Symbolic

New member
אין הרבה שיטות לטעמי

פשוט לשנן. עדיף עם חבר. תחשוב על דברים שמזכירים לך, ויש הרבה קוקטיילים דומים. יש כל מיני שיטות קטנות כאלה, כמו בקוקטייל "זיון ארוך ונוח מול הקיר". סלואו - סלואו ג'ין קומפטרבל - סאות'רן קומפורט (או הורסט) סקרו - סקרודרייבר (וודקה, תפוזים) אגיינסט - גליאנו ההמשך לא זוכר.. דברים קטנים. וו אנד וו זה אותו דבר כמו סקס על החוף עם שינויים קטנים. הרבה ממשקאות ה"שמנת" הם 3 מרכיבים ביחסים שווים. בהרבה מהם יש חצי חצי וגם קקאו לבן. המבחן לא נוראי. חשוב מאוד צורות הגשה! קוקטיילים יש בחירה אז אפשר "להמר" בלמידה. עד היום אין לי מושג איך להכין "אלבמה סלאמר". שום מושג. טעמתי פעם אחת, נגעלתי קשות ואמרתי שאני לא מכין את זה לשום בן אנוש ולא לומד למבחן. שיהיה בהצלחה! (הכותב עשה את המבחן של בארמאסטר לפני כ-7 חודשים)

orvoar

New member
אלבמה סלאמר זה איזי

אבל זיון ארוך ונוח על הקיר , זומבי, מאי תאי אלה קשים יותר אין קשר בין המרכיבים וזה מעצבן ת'תחת ללמוד אותם . אני כבר יודעת 34 קוקטיילים מתוך 38 למבחן.

דיקלה21

New member
זיון ארוך...

הוא לימד אותך עכשיו שיטה איך לזכור אותו בקלות ממש. חוץ מזה שהוא כמעט כמו אלבמה סלמר במרכיבים שלו (תזכרי סאותרן קומפורט+סלאו ג'ין, ואז את שאר המרכיבים) מאי טאי זה גם לא כזה רציני.מה אתם נלחצים כולה מאי טאי................

orvoar

New member
אז תגיד איך היה המבחן המעשי?

אני מתה מהלחץ.... יש לי בעיה שכשאני נכנסת מאחורי הבר ואני יודעת שבוחנים אותי אני נכנסת לללחץ וצריכה איזה דקה דקה וחצי לאיפוס עצמי וזה מקצר לי את הזמן האומלל שנותנים ל4 קוקטיילים ו 6 צורות הגשה. ואני גם גמדה אז כדי להגיע לדיספליי לוקח לי עוד חצי דקה להביא בקבוק ולהחזיר אותו... מה לעשות? איך יוצאים מהלחץ?

maxfain

New member
כרטיסיות..

מצד אחד של הכרטיסיה רשום השם של הקוקטייל ומצד שני המרכיבים. קח חבר, שב איתו על כמה בירות, הכרטיסיות יהיו אצלו, עם המרכיבים ואתה תצטרך להגיד לו מהם.. בכל אופן, ככה אתה תלמד הכי טוב.. כי גם אתה לומד עם מישהו, וגם באיזשהו שלב לחבר שלך ימאס מהטעויות שלך והוא יתחיל לבעוט בך וכאלה..

orvoar

New member
הי מי זה??????????

גם אני בברמאסטר ויש לי מבחן עוד שבועיים
יש לי אלף שיטות , הכי טוב זה כרטיסיות משחק שייצרתי באדיבותו המגניבה של המדריך רון
זה עוזר פלאים . חוץ מזה שהכי טוב ללמוד אותם לפי היכולת זכרון שלך כלומר או אחד אחד או שניים שניים וכו'... איפה אתה לומד?

maxfain

New member
חחחח המדריך רון..

אם את נבחנת אצלו, כל המבחן הוא לא סותם ת'פה ורק מזיין לך ת'שכל כמו הלקוח הכי קרציה בבר.. הכי צחוקים.. כמה שטויות הוא פולט בזמן הקצר של המבחן.. מסרי לו ד"ש ממקס, קורס לילה, נובמבר.. (אם הוא יזכור הסנילי הזה)

temptation411

New member
רק לי זה נשמע מוזר..

שאתם קוראים למדריכים שלכם כמו מפקדים בטירונות? :)

למעלה