המבחן קרב ובא - שאלות למנוסים

pallidfool

New member
המבחן קרב ובא - שאלות למנוסים

אני מעריך שעל כולם יהיה לחץ כלשהו במבחן... אני חושב שיהיה נחמד אם אלה שעשו כבר מבחן פסיכומטרי יספרו, לא מבחינה דידקטית, אלא מבחינה מעשית, מה עושים במבחנים. הכוונה היא לסיפור בסגנון: באים, יושבים, פותרים מבחן - אך עם עוד טיפה באמצע. אני חושב שארגיש יותר בנוח אם אדע בדיוק מה הולכים לעשות. ועוד משהו - כותבים על כסאות עם כנף בצד, נכון? אז יש להם כסאות לשמאליים בשפע, נכון? כי אני שמאלי, ויהיה חבל להתקע
תודה.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

טוב... בהתחלה הולכים ישירות לחדר ומוודאים שהשם שלך רשום על הדף שמוצמד לדלת (לפעמים לוקח זמן עד שהם מדביקים את הדף, אז אם אין דף זו לא סיבה לדאגה). מיד אח"כ עורכים סיור קל כדי למצוא את השירותים (אליהם מומלץ להכנס מעט לפני תחילת הבחינה). לאחר מכן נכנסים לבחינה, הבוחנות מסדרות את כולם איך שבא להן. בחדר שבו אני הייתי לא היו כסאות לשמאליים, אך מאחר והכיסאות היו צמודים, חבר שלי (שמאלי) השתמש בכנף של הכסא שמשמאלו, הוא אמר שזה היה מספיק נוח. המבחן הלך בסדר, ובסופו כולם היו מרוצים, חוץ מבחורה אחת שהתווכחה עם הבוחנת ל זה שלדעתה היא רימתה בזמנים... בהצלחה לכולם

natalyp

New member
שאלות חשובות!

שאלה חשובה - הדף לסימון התשובות מחובר לחוברת הבחינה או שניתן להפרידו? ועוד אחת - האם יש זמן מסוים בין שאלון לשאלון, למשל בשביל לחדד עפרונות, לשתות וכו´, או שמיד בסיום אחד מתחילים את הבא? ואחרונה - האם יש הגבלה על מספר העפרונות שמותר להביא או שאפשר להביא איזה... 20? תודה!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

1. אני לא ממש זוכר... אני חושב שהוא לא היה מחובר לבחינה. 2. לא שמתי לב... אני בד"כ סיימתי כל פרק כ 2.5 - 5 דק´ לפני שהוא היה אמור להסתיים אז בכל מקרה היה לי זמן להסתדר.. 3. אתה יכולה להביא כמה עפרונות שאת רוצה...

natalyp

New member
מישו...

תודה פגעסוס. אולי מישהו זוכר? זה חשוב לי!

אל דופא

New member
תשובות:

1. הדף לסימון התשובות נפרד מן החוברת ואין צורך להפרידו. 2. זמן לחדד לשתות וכו´- אין ושוב פעם אין. (אלא אם כן אתה מברי המזל שמסיימים את השאלון לפני הזמן...). כך שתדאג לחידודים, שתיה, פיפי וכו´- לפני תחילת הבחינה. 3. אין שום הגבלה. אתה יכול לבוא גם עם 120 עפרונות, רק תדאג שהם יהיו מסוג HB2.

למעלה