המג'יקל במופע לABBEY ROAD-שישי כ"ס

magical mt

New member
המג'יקל במופע לABBEY ROAD-שישי כ"ס

היי, לכל מי שהיה בהופעה הקודמת ונהנה ולכל מי שלא הספיק להיות-יש עוד הופעה אחת המוקדשת לתקליט ABBEY ROAD- להקת THE MAGICAL MYSTERY TOUR במופע מיוחד לתקליט ABBEY ROAD של הביטלס- 16/4 יום שישי בשעה 22:00 ב"בארבי כפ"ס"- יוחנן הסנדלר 8, א.ת. כפ"ס 03-5188123. ההופעה תלווה בכלי מיתר ונשיפה, בנגנים אורחים ובהפתעות נוספות. מקווים שנהניתם בהופעה הקודמת (תודה לזו שנתנה לנו את כרטיס האתר) נפגש... להקתthe magical mystery tour

Another Girl

New member
יו! ../images/Emo9.gif

אז העפעופים של סינתיה עזרו?
(או שמא נשביתם בקסמיי?
לההה,בטח סין) תודה רבה על המידע,ואתם מוזמנים להישאר בפורום על בסיס קבוע.

magical mt

New member
שניהם

קודם כל שני הדברים יחד עזרו. דבר שני, ברור שנשאר על בסיס קבוע- עד שנכנסנו...

דקלה9

New member
שלום לכם! רק שתדעו

המופע היה נהדר בעיני כל החבר'ה מהפורום שהיו בו. קחו את זה כמחמאה- אנחנו די קנאים למקור...

שלומלום!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

ובכן אני סינתיה המעפעפת...
(למרות שברשימת התפוצה שלכם אני ידועה יותר כעינב/אפריים). איזה כיף שבאתם לבקר בפורומנו הקט!!! ההופעה באמת היתה מצויינת, וברגע שנכנסתם הנה, הוספתם לכם אוטומטית עוד כמה מעריצים בטוחים... תהנו!

ברוכים הבאים!../images/Emo24.gif

ואם כבר אתם פה, שתי שאלות שעומדות לי תמיד בראש לגביכם... האם הוצאתם איזה דיסק או משהו אחר שאפשר לשמוע אתכם? והאם אי-פעם תבואו לירושלים? [פליז...תגידו כן...] אליאור.

magical mt

New member
תודה ותשובות

קודם כל תודה לכולם ואנחנו מקווים לפגוש אתכם שוב ביום שישי בכפ"ס. לגבי 2 השאלות: 1. לא הוצאנו דיסק כי בדיסקים אתם יכולים לשמוע את המקור, ואין טוב מזה. 2. אנחנו מגיעים לירושלים ב5 במאי (יום רביעי)- למועדון ה"סינדרום" בהילל 18.

למעלה