המג'יקל בתל אביב מופיעים ביום שישי ה 5/3 בבארבי ת"א!
ס סינתיה לנון New member 24/2/04 #2 בנוסף- בשישי לאפריל הם מופיעים בבארבי בתל אביב, במופע רק של "אבבי רואד".
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 24/2/04 #4 אני אבוא..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif כמעט בטוח.. אני אלבש את החולצה של יילו סבמרין שיש לי ואצרח בקולי קולות.
אני אבוא..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif כמעט בטוח.. אני אלבש את החולצה של יילו סבמרין שיש לי ואצרח בקולי קולות.
A Another Girl New member 25/2/04 #6 אני גם רוצה! אולי אני אצליח לשכנע את חבר בעיסקת חליפין..אני אבוא איתו ל"אוטו מוטור" ( ) והוא ייקח אותי לשם... מי עוד בא מלבד שתיכן בנות?
אני גם רוצה! אולי אני אצליח לשכנע את חבר בעיסקת חליפין..אני אבוא איתו ל"אוטו מוטור" ( ) והוא ייקח אותי לשם... מי עוד בא מלבד שתיכן בנות?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 25/2/04 #7 ../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo98.gifיופי ילדה בת 13 עם שתי בנות בנות 20 פלוס.. אני אלך עם עוד שתי חברות כנראה.. אז לפחות יהיה איזון..
../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo98.gifיופי ילדה בת 13 עם שתי בנות בנות 20 פלוס.. אני אלך עם עוד שתי חברות כנראה.. אז לפחות יהיה איזון..
ס סינתיה לנון New member 25/2/04 #8 בעע! ב-5.3 יש לי מסיבת פורים, אז לא אוכל לבוא.... אולי ניפגש בהופעה אחרת?...
N nowhere woman New member 27/2/04 #10 נצל"ש- האלבום האפור... הו*ד** אותו והוא ממש מזעזע!! זה פשוט הרס מוזיקה- בלתי נסבל!