"המגן" או DAVIDSTAR

Emblem Wearer

New member
"המגן" או DAVIDSTAR

יש לי כאן סקיצות חמות וטריות של פטרי. בסקיצות האלה פטרי מנסה תסרוקות שונות וגישות שונות ל"לוק" של "המגן", כך שאף אחת מהן היא לא הגרסה הסופית. אתם מוזמנים להגיב, תוך השוואה לגרסאות קודמות של הדמות.

Supermans girl

New member
אהבתי את הסקיצה השמאלית

הוא נראה לי הכי עוצמתי בשביל להיות "גיבור" אם זו הכוונה באמת מאחורי הקומיקס "המגן". בסקיצות הראשונות הוא נראה כמו איזה בחור שובב ששם מסיכה- וחסרה לי העוצמה של הדמות. אבל מה דעתך קודם כל להגיד לנו מה "התכונות" הבסיסיות של הדמות ואז לתת לנו להחליט מה מתאים? יותר חכם, לא?

Emblem Wearer

New member
יותר כמו...

"המגן" הוא יותר דומה באופיו ובמבנה גופו לפיטר פארקר מאשר לקפטן אמריקה, כך שבמכוון אנחנו חותרים למראה נערי.

Emblem Wearer

New member
תגובה...

"המגן" יצא לאור אם החוברת ETHER תצליח מספיק ותאפשר פרוייקט נוסף שירוץ במקביל... ראה את הקישורים למטה לדיונים נוספים בנושא... ולציורים רבים נוספים של הדמות.

amitais

New member
אתה לא מתייאש, מה?

אחרי אורי און וסברמן, לא מתייאשים מהרעיון המפוקפק של הסופר הירו הציוני. נו טוף. יש גם כותב, או שהציירים פשוט נוטלים לעצמם גם את הכובע הזה?

Scum Bunny

New member
מה המרירות הזו היום, אמיתי?

מישהו הזיז את הגבינה שלך?

Emblem Wearer

New member
דווקא בגלל...

דווקא בגלל אורי און וסברמן, אני מנסה להציג את הווריאציה שלנו על הקונספט. רק שהפעם בניגוד לחזות החיצונית - לא מדובר כלל בגיבור פטריוטי. להיפך, מדובר בנער בן זמננו ללא זיקה להסטוריה שלו אלא - קורבן של נסיבות - האיש הלא נכון במקום הלא נכון. הדמות שלנו יותר קרובה באופייה לפיטר פארקר מאשר לקפטן אמריקה. ובניגוד לגרסאות הקודמות, לצה"ל או לגוף ממשלתי אחר אין חלק בסיפור המסגרת. הסיפור שלנו הוא לא ציני מדי ולא פארודיה עצמית (על הישראליות או על הז'אנר). אלא מבט מגובה העיניים, נסיון כן לחבר את הז'אנר לנושאים שבאמת מעסיקים בני נוער ישראליים (סקס, גיוס מתקרב...)

Emblem Wearer

New member
ולמען ההגינות...

אני חייב לציין שה"לוק" של הדמות עפ"י פטרי עדיין לא עונה בדיוק על הגדרת הדמות. הגרסה של פטרי עדיין "קולית" מדי...

מוקדם מדי לקבוע עובדות

יכול להיות שהתוצאה באמת תהיה מוגחכת כמו הגרסאות הקודמות, אבל אין לנו מושג מה העלילה הולכת להיות. דווקא רעיונות מפוקפקים יכולים להפוך לרעיונות אדירים אם אתה רק מוצא את הטוויסט הנכון. לא ממש שורף לי לכתוב קומיקס על סופר-גיבור ציוני, אבל אם ישימו לי אקדח לראש אני בטוח שאני אוכל למצוא כמה רעיונות מקוריים שיגרמו לרעיון לעבוד.

Cartman

New member
מישהו פה קרא את פרופיל 107

של אורי פינק וקורן שדמי? אני בהחלט לא מעריץ גדול של פינק, אבל הקומיקס הזה הוא פשוט נפלא, וחבל לי שלא התקדמו עם הרעיון הזה והסתפקו בספרון אחד וזהו. בכל מקרה, אני באמת חושב שעם כותבים טובים אפשר לעשות גם סופר גיבור ציוני, אז אני בעד. אבל מצד שני, אולי אני משוחד...

Emblem Wearer

New member
ישראלי וציוני זה לא תמיד אותו דבר..

אני מעדיף לקרוא לדמות שלנו "סופר הירו ישראלי"... כי כפי שאמרתי, למרות הלבוש בצבעי הדגל (יש לנו הסבר מצויין לתלבושת), הגיבור שלנו לא ממש פטריוט.

Emblem Wearer

New member
נשאיר קצת הפתעות להמשך?

בקרוב נפרסם דוגמיות גם של דמויות משנה...

glendon

New member
דווקא יש סופר הירו ציוני ממש עכשיו

תבדקו את איש המקסימום שלי באתר www.msr.co.il אתר שיווקי עם קומיקס. זהו סופרגיבור ציוני לאומי לעילא. כמובן שהוא לא מתאמץ או מזיע מדי, שהרי הוא ציוני. יכול להיות שהוא גם לא עונה לכל חוקי ספרי הקומיקס (ותסלחו לי, לא קראתי אותם וכנראה כבר לא אקרא. מעדיף לקרוא קומיקס) אבל הוא גם לא פרודיה על סופרגיבור אלא ממש סופר מלא כוונות טובות וכוחות מצויינים שמתמקד בצרכנות ובהשגת כסף. יש לי גם את ספיידרפאקר שגם הוא כמובן סופרגיבור בהחלט לא ציוני, אבל נגיד שלא נכליל אותו בקטגוריה כי הוא בעצם דמות פרודית, יאללה פאקינג הל מה השטויות האלה: איש המקסימום וספיידרפאקר, שני סופרגיבורים כחוליםלבנים אותנטיים פר אקסלנס. מי שחושב אחרת כנראה התפיסה שלו קצת מיושנת (הי שמעתי שיש פה אנשים שעוד בקטע של אינקינג וכל זה) או שהוא קורא יותר מדי ספרים על איך עושים קומיקס

למעלה