המגן דוד , סמל שטני ??!!

Barnaba

New member
המגן דוד , סמל שטני ??!!

שלום לכולם .. בזמן ששוטטתי באינטרנט הגעתי לאתר שמסביר סמלים של כת השטן . בונה האתר אומר שהוא היה מעבדי השטן שחזר לאלוהים והחליט לבנות את האתר בשביל להזהיר את האנשים מלהשתמש בסמלים שטניים או לקחת חלק ב פעולות שטניות בתום לב , ובעצם לחשוף כל מיני דברים הקשורים ב כת השטן . ישנם כל מיני סמלים שתופתעו לשמוע על הקשר שלהם לשטן , כמו למשל הסמל הידוע בימינו כסמל השלום . אבל הדבר שהכי הפתיע אותי זה הטענה שהמגן דוד הוא אחד הסמלים השטניים החזקים ביותר !!! (ידוע כמובן שהמגן דוד אינו סמל יהודי במקור ). והנה ציטוט להסבר על המגן דוד לפי האתר: Hexagram This is the most powerful of all the signs, to the occult, it consists of 6 sides, 6 points and 6 smaller triangles, thus 666. A HEXAGRAM! The book "Web of Darkness" says the hexagram is: . . . the most powerful and evil sign in satanism and of all the occult world. The hexagram is used mainly in witchcraft to summon demons from the world. The word "hex" which means to place a curse on someone, originated from this sign." (Sean Sellars, former Satanist and author of "Web of Darkness") נא לבקר באתר ולגיד לי , מה אתם חושבים ??

כבר כתבתי זאת בפורום פגניזם

ואכתוב כאן שוב: התפישה שלפיה לסמלים יש פירוש אחד, היא אווילית. עיקר מהותם של סמלים היא העובדה שהם מייצגים עיקרון. הפרשנות - לפי רמת ההבנה של המתבונן.

L e s t a t

New member
דימוניזציה מטופשת להפליא

את ההקסגרם (מגן דוד, חותם שלמה) אתה יכול למצוא גם בקמיעות שונים בהודו. זה לא נדיר שמישהו מחליט שהוא "בכת השטן" ואז "מוצא את אלוהים" ומחליט "לעזור לאחרים למצוא את מה שהוא מצא", כמובן שבעזרה זו הוא גם יכול לקשקש שטויות ברצף, אבל מה זה משנה? "ישנם כל מיני סמלים שתופתעו לשמוע על הקשר שלהם לשטן , כמו למשל הסמל הידוע בימינו כסמל השלום." אני גם יכול מחר לקחת סמל של מיצובישי ולהגיד לך שהוא סמל השטן ולתת לך איזה הסבר מופלץ למה.

koby329

New member
נו, באמת....

סמלים כשמם הם, סימן ויזואלי/קולי אשר מסמל משמעות, המשמעות ניתנת על ידי בני האדם בהקשר התרבותי שלהם, ברור שתרבויות שונות יכולות לתת משמעות שונה לסמלים דומים או זהים, כך למשל צלב הקרס בגרמניה היה סמל הנאציזם (ומשמעויות נוספות) ובהינדואיזם מסמל המשכיות. התייחסות לסמלים כבעלי משמעות אבסולוטית-מיסטית מבלי להתייחס להקשר התרבותי הספציפי איננה נכונה ואף עשויה להיות מסוכנת.

L e s t a t

New member
גם נכון וגם לא נכון

נכון, בני אדם מפרשים סמלים כאוות נפשם. אבל זה לא אומר שישנם סמלים בעלי מטרה מוגדרת מסויימת (כמו הצלב, למשל). "כך למשל צלב הקרס בגרמניה היה סמל הנאציזם (ומשמעויות נוספות) ובהינדואיזם מסמל המשכיות." צר לי לאכזב אותך, אבל בארצות הגרמאניות סמל הפילפוט ("צלב הקרס") היה סמל של השמש ("גלגל השמש"), של חידוש והוא גם מתקשר למזל טוב ולפטיש של ת'ור (ת'ונאר, דונר). זה שהיטלר השתמש בו, כמו בסמלים אתניים-גרמניים אחרים, לא אומר שהוא התקשר אך ורק לנאציזם. "התייחסות לסמלים כבעלי משמעות אבסולוטית-מיסטית מבלי להתייחס להקשר התרבותי הספציפי איננה נכונה ואף עשויה להיות מסוכנת." הסבר, פרט והבא דוגמאות.

ברנאבא יקר/ה ../images/Emo13.gif

אני עושה בימים אלו מחקר על מקורו ומשמעויותיו של הסמל הקרוי "מגן דוד", בתרבויות השונות. אם תרצה אשמח לשלוח לך אותו. אוהב ינון

מגן דוד

המחקר ממש לקראת סיום כשאסיים אותו בשעה טובה ובעזרת השם, אפרסם אותו כאן כמובן זה מסוג המחקרים שלא משנה כמה עבדת עליו תמיד יהיה אפשר להוסיף עוד, ותמיד יהיה מי שיוסיף עוד נקודת מבט או אנקדוטה מעניינית.. יום מקסים ינון

למעלה