המגן חוזרת יום שבת ולי יש שאלות...

ParaEddie

New member
המגן חוזרת יום שבת ולי יש שאלות...

אז ככה אני זוכר רק שויק ואלה לקחו את הכסף מהמוני טריין לם שרף חלק ממנו כי התעצבן ארסוודה מצץ לאיזה מישהו שבסוף נתפס וויק הצליח לגנוב מאסוודה את הלוחית הזאת כדי לדעת איפה הכסף הגנוב ואיך לאתר אותו. אני לא זוכר את הסוף מישהו יכול לתת לי קצת הסברים מה קרה בסוף וגם... קלודט הייתה אמורה להיות פקד אז איך זה שרשום בפרומו של הפרק הראשון שמגיעה פקדת חדשה שמחזירה את ויק לשטח במקום עבודות ניירת?

8ballsnooper

New member
אממ מס' דברים...

בסוף הם גנבו את הכסף מהרכבת וחילקו אותו ביניהם חלק מהכסף נכון כמו שאמרת נעלם.. כי לם שרף אותו אם אני זוכר טוב, וקלודט לא קיבלה את התפקיד מכל מיני סיבות כאלה ואחרות ,אני חושב שהפקד הראשי (הכושי השמן) נתן לאסוודה עוד הזדמנות ועכשיו שאסוודה עוזב למועצת העיר אז באה מפקחת חדשה. זה מה שאני זוכר, אשמח לקבל תיקונים ממישו שיודע בוודאות...

Bombardier1

New member
...

קלודט "פישלה" כשהיא התעקשה לפתוח תיקים שיעלו לעירייה המון כסף, זה עיצבן את הפיקוד בחלונות הגבוהים והם החליטו למנות מישהי מבחוץ במקום קלודט.

ParaEddie

New member
וואי תודה ועוד שאלה קטנה...

מה קרה בסוף עם ויק ואישתו ועם מסמכי הגירושים... זה מה שקורה שלוקח להם פול זמן להביא את העונה החדשה!!

Bombardier1

New member
Re

ככה, נכון לסוף העונה השלישית המצב בין ויק לאשתו (קורין) הוא שהילדה הגדולה גרה כרגע אצל ויק, הילדים הקטנים יותר אצל קורין, עדיין הם לא התגרשו והם במעין "הפסקה"...

O f e a r

New member
אני זוכר משהו כזה עם קלודט

שאיזה עורכת דין הייתה מסוממת לא? אה ולא הבנתי מה קרה בסוף עם שיין- הוא לקח את הפנקס טלפונים או משהו של הסוחר סמים? ומי זה אנטואן הזה? אני פשוט רואה במחשב בלי תרגום אז לא הבנתי חלק...

ממשיכה לשאול :)

גם אני רוצה להרוג מישהו מהוט, שהחליטו להביא את העונה בכזה איחור [או להפך, לפני שהעונה השלישית שודרה בAXN]. אני לא זוכרת כלום
כלום
עברתי על עמודי הפורום, אבל לא מצאתי סיכום טוב של הדברים העיקריים שקרו בעונה השלישית [שאותם שכחתי
]. מישהו יוכל לסכם [אפילו בנקודות]? בבקשה והמון תודה

lordof the

New member
הלוואי שיפתחו את הקטע עם השותף

של קלודט, שכחתי איך קוראים לו.. בעונה הקודמת היתה תקופה שהוא התחיל להתעניין בחשיבה של כל הפסיכופטים שהוא עוצר, והיה את הפרק עם הסיום הכי חזק שראיתי, כשהוא חנק את החתול והרג אותו.. ואני ממש לא זוכר אם הכיוון הזה המשיך לאנשהו, מישהו זוכר ?

g tamir

New member
קוראים לו דאץ'

ולא פיתחו את זה לשום כיוון במהלך העונה השלישית.

למעלה