המגן- מההתחלה... פרק חזק ושאלה...

ParaEddie

New member
המגן- מההתחלה... פרק חזק ושאלה...

עלבו אטבל כן פעם ראשונה שנאי רואה את הפרק הראשון של המגן חחח אהבתי שויק ירה בטרי לא ידעתי שהוא ירה בו! השאלה היא איך קוראים לשיר שהיה כשהם יצאו מהCLUB HOUSE ובזמן שהם פרצו לבית ההוא...

Xetro

New member
צפיתי בפרק הזה עוד פעם ו.......

עוד מישהושם לב איזה מלאת סטיגמה הדמות של קלודט בהתחלה?? היא קוראת לגולם SON כאילו זה איזה סדרה משנות ה90....דיי חרטא גם שהדמות שלה לא הכי תואמת אתהדמות שלה בהמשך ושמתיו הבן של ויק צריך לגדל עכביש בשביל פרוייקט לבית הספר...פיילוט מעצבן מעט. ולסיום: O.K...WHO TOKE MY DING DONGS?? יש מצב שחשוב לדאצ' לדפוק את ויק רק בגלל מה שויק עשה לו בהתחלה? ישר האיום הראשון של ויק אחרי שדאצ" התחיל לחפור לו במאני טריין היה שהוא יחזיר אותו למצב של בדיחה - חמוד הקטע הזה שנוגע לבעיות הביטחון של צאצ' מול אנשים עם אובר ביטחון כמו ויק.

הקטע עם קלודט

והם הנשים בכלל הוא שהם כמעט כולן יוצאות מגעילות ומניאקיות (קצת שובניסטי,לא?) זאת אומרת קלודט היא מגעילה והאמת שאני ממש שונאת אותה. גם אישתו של ויק יצאה מגעילה שהיא הגישה נגדו תביעה זה היה ממש מגעיל והיא מוצגת באור שלילי לפעמים למרות שויק הוא זה בוגד בה כול הזמן,מארה מגעילה וגם אימא שלה. האמת שאני כמעט לא אוהבת אף אישה בסדרה רק את הגברים. אי אפשר שלא לאהוב את ויק למרות שהוא הכי מושחת שיש. ובכלל עוד משהו שלא ממש הבנתי בפרק הראשון,נכון ויק עושה ברבקיו וכול הצוות מדבר והם נמצאים בבית עם ברכה(?) לויק יש ברכה?לא ידעתי.. למשפחה שלו יש חברים?חח סתם משהו שלא היה לי ברור.

g tamir

New member
זה בדיוק ההפך

לעיניך כל הנשים יוצאות מגעילות כי את מסתכלת על זה מהצד של ויק אבל אם תסתכלי על זה מהצד האובייקטיבי אז קלודט וקורין פשוט הגונות ומארה ואמא שלה הן באמת מגעילות (נראה לי שכולם שונאים אותם) ואפילו את לדני גרמו פעם או פעמים להיות מגעילה בבית של ויק יש בריכה, מזכרים את הבריכה רק בעוד פרק אחד בעונה השלישית (פרק 6) כשהפילטר מתקלקל או משהו כזה אז קורין מבקשת שהוא יתקן אותו.

צודקת.

לא שמתי לב בקשר לברכה. ואת ממש צודקת בעניין שאני מסתכלת על זה מהעיינים של ויק כי האמת קשה לי שלא למרות שהוא מושחת ואב די רע ובעל גרוע לי לפחות קשה שלא לאהוב אותו. אבל קלודט לדעתי מגזימה,היא חושבת שהיא היחידה שצדיקה בתחנה וכול הקטע של הפתיחה של ה300 תיקים (בעונה השלישית) ממש אדיוטי אולי תוציא אחד או שניים חפי מפשע אבל מה אם כול השאר שיש סיכוי שהם אשמים וישתחררו סתם..

g tamir

New member
אני אם כבר צודק../images/Emo4.gif

ולא צודקת

Xetro

New member
הנשים גם טיפשות וגם רעות בארה"ב

כניראה אם שמנים,קירחים ורשעים כמו טוני סופרנו ומאקי משיגים את כולן ללא בעיות... אבל עכשיו ברצינות הדמות של ויק משורטטת ככה שקלודט יוצאת כלבה,הסדרה הזאת זה כמו ספר קלאסי - איך אנחנו אמורים לשנוא מישהו שצריך לטפל ב2 ילדים אוטיסטים ו"כולה גונב מהמאפיה הארמנית"?? זה פשוט הגיוני לנו שנישנא את קלודט שבעקיפין פוגעת בילדים אוטיסטים. זה לא עניין של נשים וגברים, תיראי את גילרוי ואת אלה שעשו שמיכה לג"וליאן.

G a n G

New member
אני לא חושב ש...

הוא אבא רע, להפך, רואים איך הוא משקיע במתיו ואיך קאסידי אוהבת אותו יותר מאת אשתו. הוא גם לא כזה מושחת הוא פשוט מבין שבשביל להוריד את הפשע צריך לסטות מהחוקים והוא מסנה להרוויח גם מהצד אבל זה במילא כסף של מסוממים.

g tamir

New member
איחרת באיזה שבוע בתגובה../images/Emo6.gif

בכל אופן אני מסכים איתך שהוא לא כזה אבא נורא אבל הוא כן כזה מושחת.

למעלה