המגע שלך.

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
המגע שלך.

הדימעה שוב זולגת,מרטיבה את הלחי האדומה, והאצבע שלך מננגבת,והעניים כאילו אומרות סליחה. ואני,ממשיכה לבכות ללא הפסקה,אין צורך בסליחה, כה קשה לי הפרידה,הייתי כה מאושרת,וכ``כ גאה. ופתאום,אתה קם והולך,משאיר את הכל באויר,כאילו לא קרה שום דבר, ככה סתם אתה קם והולך,וחוזר ואומר, זה אבוד,זה ניגמר. אין הסברים,למה? ממתי?,שום דבר,החלטת,ובישבילך להסביר זה מיותר, כמו גרב שהולכת לכביסה,אין בה צורך יותר,ואיפה אני בתמונה? לא איכפת לך איך אני מרגישה? כואב לי ואני מרגישה נורא, יושבת בבית שלי,ומה כבר נותר לי? אני רק בוכה ובוכה... איפה אתה?אולי תחזור,אפילו בשביל לנגב לי את הדימעה, אני זקוקה שוב למגע הזה,המגע שנותן לי הרגשה כ``כ טובה.

פרידה

`` אני חושב שאני לא אוהב אותך יותר `` היתה ההודעה שלו במזכירה שלי ... אפילו לא שלום , אפילו לא להתראות כל כך קר , כל כך קשה הלב שלי נשבר לרסיסים ביום הזה ואני אהבתי אותו אהבה אמיתית חיכיתי לו בכל שבת שיחזור מהבסיס והלב כואב , מחפש תשובות ואין שום דבר ואין תשובה לקושיות ותחילה אמרתי לעצמי זה כנראה בגללי , אני עשיתי משהו , אני אמרתי משהו ובגלל זה הוא לא אוהב אותי אבל לקח לי לזמן להבין , זה לא אני . זה הוא שהפסיד אותי , זה הוא שלא אוהב אותי אני כולי אהבה , מחפשת למי לתת אותה מפזרת אבקה לכולם ומתפללת לאהבה בשבילם נכון, זה כואב שחבר הולך נכון , זה כואב להפרד אבל כמו שכולם אומרים הזמן יעשה את שלו ותאמיני לי שהוא עושה .. ועושה בגדול . אז תכאבי עכשיו , תבכי לבכות זה טוב לגוף מנקה את המשקעים ולמחרת תקומי עם הרגשה של נקיון הרגשה של טהור ותראי שהכל יהיה בסדר .....

*g99

New member
שרוני,תודה.

אך אין לי כאב,אולי היה,אך יש לי הרבה מאוד געגועים! ומי שלא לוקח...מפסיד,ובגדול!

למעלה