המגרשים בישראל !!!!

המגרשים בישראל !!!!

יש כמה דברים שאני לא קולט עדיין..אבל ממש לא!! האיצטדיונים בארץ לא מובנים לי מבחינת בנייה. אני יכול לראות את החדר הלבשה, את החנייה ואת הבניינים מאחור בזמן שאני רואה את המשחק בטלוויזיה. נצרת עלית: פשוט גועל נפש..לליגה לאומית זה לא מתאים. אני פשוט מתבייש בכל פעם שמתקיים שם משחק.יו"רים יושבים מתחת לעץ,כאילו זה שכונה,בעוד שהשחקנים צריכים לעלות לחד הלבשה שבדרך הם עולים על הר. מה זה פה..טראקים בנצרת ? אשדוד: פשוט ביזיון.3 יציעים,2 חדרי הלבשה שאותם אנחנו רואים אפילו בטלוויזיה בזמן משחק, וקיר מעפן שלא יודע למה לא מחליפים אותו לטריבונה. פתח תקווה: שתי יציעים..זה מול זה, קיר שחוצץ בין החניייה למגרש... מה זה פה,הם לא שמעו על יציעים מאחורי השער?ומה זה העץ מאחורי השער.. חזרנו ל"ווינטר" ולספארי מאחור? מכבי חיפה: איצטדיון יפיפיה, אבל גם הם לא שמעו על יציע מאחורי השער, וחבל שזה כך. הפעל ב"ש: לא יוצאת נקייה,תרתי משמע.. שירותים טרמיים, שלא עובדים.ורחוק מדי מכר הדשא, וזה גורם לא לשמוע את ההד של הקהל. בני יהודה: מתאים לקבוצה ולגודל שלה,אבל למה אני צריך לראות את מגרש האימונים שלהם, שישימו עוד יציאה..ולא קיר!! לסיכומו של עיניין: נמאס לראות קירות ועצים מאחורי השערים,כאילו זה "ג'ונגה ג'ונגה" פה.. שקיריבו את היצעים לדשא. חבל שלא דואגים לזה שנראה רק את הכדורגל,ומכריחים אותנו לראות את חדרי ההלבשה שלהם. בהזדמנות אחרת אני יגיד דווקא את הדברים הכן טובים באיצדיונים בארץ.. לדוג' טדי, ר"ג, בלומפילד ועוד.

למעלה