המגרש המתנפתח ליד הניסי ביץ'

המגרש המתנפתח ליד הניסי ביץ'

אנשים יש מצב אתם מעלים תמונות שנראה במה מדובר ? למי שלא הבין,אני מדבר על המגרש כדורגל המתנפח שהבנתי שקיים ליד הניסי ביץ'. תודה מראש

AvOsH21

New member
בבקשה..

אחלה חוויה אני וחברים עשינו את זה משהו מטורף ...

exclusive3

New member
שאלה??..

מזה אין שם אף אחד חוץ ממכם נראה כאילו רק אתם שם איך זה עובד?

AvOsH21

New member
ככה זה עובד..

אנחנו הגענו שם ב12 בערך היה תפוס אצלו עד 6 וחצי בערך זה דבר מטורף רק גליצ'ים החלקות כייף לא נורמלי היינוו 5 והצטרף אלינו עוד 1 משם מומלץ לשחק 3 על 3 שזה המינימום 7 פאונד ל40 דקות שזה המון אתה חוזר סחוט עם עצמות שבורות רק להיכנס ברגליים וזה כייף לא נורמלי מומלץ ביותר.. מאחד שעשה את כל האטרקציות האפשריות. דרך אגב חזרתי משם יום רביעי פשוט חלום גן עדן לא נורמליי... נאפה 2007!!

AvOsH21

New member
בשמחה אחוייהה...

אם למישהו יש שאלות בכל נושא לגביי הכל אל תתביישי לשאול חובה לדעת הכל בכדי שתהיה חוויה מושלמת..!!

אוקי כמה שאלות אם הצעת

1.מלון מרקיה ,שמעת עליו משהו איך הוא מה מי ומו? 2.יש תחבורה ציבורית (לא מונית )? 3.מה כדאי להביא מהבית כדי להכין שם במטבח ? 4.איפה כדאי להחליף כסף בארץ שם או בדואר ? 5.כמה כדאי להביא אם אני לא מתכנן בנג'י ולא להשכיר טקטורון ??????

gilad86

New member
נראה פצצה אבל יש לי שאלה

7 פאונד לבן אדם או לכל הקבוצה? ואיפה בדיוק ליד ניסי, אני לא מצליח לזהות מהתמונות

AvOsH21

New member
אז ככה תשובות לשאלות..

1. מלון מרקיה דווקא שמעתי עליו וראיתי אותו מבחוץ הוא נחמד אבל שמעתי מכמה אנשים שהוא אחלה מלון ולא מעט מדברים עליו אז לא נראה לי שתתאכזב. 2.הבנתי שיש תחבורה ציבורית לא משהו שכדאי ולא משהו זמין מונית כל כיוון 4 פאונד תתחלקו במספר האנשים שאתם שם אבל בכל זאת טרטור גדול אם אתם אחראיים המלצה חמה תשכירו אך ורק קטנועים ביום בראשון תסעו לאט תכירו כבישים מקומות דרכים זה חובה לדעתי בלי הקטנוע הטיול לא היה אותו דבר 3.מהבית תביא מחבת קטנה לחביתות בבוקר מאוד מומלץ כל אחד שם פאונד יש ליד הסימוס מג'יק או יותר ידוע לכם האקווה אפטר פרטי רחוב מתחת סופר מרקט שאפיל המחירים זולים יותר מהארץ כל בוקר הלכנו קנינו מים שזה פאונד לשישיה 10 שקל שזה ממש גרושים וכנ"ל ביצים מוצרי חלב ועולם שלם תביא איתך אך ורק בתיק שעולה למטוס תבלינים רסק לפסטה פסטות כלים חד פעמיים כוסות המון וצלחות ואממ סיר כבר יש לכם שם בקיצור אנחנו אכלנו 4-5 פעמים במסעדות בורגר קינג פיצה האט מומלץ ביותר אחלה אוכל וממש לא יקר מחירים כמו בארץ... 4.להחליף כסף בשום פנים ואופן לא בארץ לא בדיוטי ולא בארץ יש את המעפנים כפיר אודי אלירן וכו' שמהם תקחו לדעתי רק את הסבב בארים שזה חוויה כל השאר מומלץ כגון מסיבת ספינה פארק מים אבל יותר זול בכניסה אבל כסף תמירו מהם הפאונד שווה ל10 ש"ח אין מה לעשות זה מה שיש בארץ יקר יותר מניסיון.. 5. אני אישית בזבזתי 550 דולר שזה כולל קטנוע אבל יצא לי במקום 45 27 כי היינו 5 לקחנו 3 קטנועים 2 מהם מורכבים אממ כל האטרקציות עשיתי אותם מסיבות בטירוף כל לילה לא חסכנו ממש בכלום אהה וגם 100 דולר הלכו לי בדיוטי שזה כולל סיגריות שתייה וכל השאר וגם 2 בקבוקים לבית כולל פקט המלצה שליי ק איתך 650 דולר אתה יותר ממלך שם... עכשיו לבן אדם השני- 7 פאונד לבן אדם גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל שווה כל פאונד פשוט תעשו חיים תזרקו את עצמכם תחליקו תשברו רגליים זו חוויה 40 דקות אתה סחוט כבר חוויה מטורפות.. ואממ אם אתה מגיע מכיוון הניסי ביץ' יש פנייה לכיוון התחנת דלק ממש 5 מטר לאחר הפנייה משהו כמו 100 מטר מהניסי עצמו...!! מקווה שעזרתי אענה בשמחה על עוד שאלות..!!

אחי עוד כמה שאלות

1. מה זה הפליי פיש? 2.פאביםן מומלצים ביותר ז"א 3-4 כאלה ?איפה מקבלים הנחות למועדונים וכול מיני מקומות וכאלה ? 3.איפה אני מוצא יחצנים לא ישראלים? ומהע להגיד להם כשאני רוצה לקנות מהם ?הרי הם רואים שאני לא מהמדינה שלהם ? 4.איזה מועדונים יש הכי פחות ישראלים ? מה המחיר בכול מועדון אם אתה זוכר? והאם יש מצב שאני קונה מיחצן כרטיס למועדון ולא יכניסו אותי למועדון ? 5. לא הבנתי מה שהסברת בקשר להמרת מטבע ...איפםה כדאי להחליף אם לא בארץ?כאילו איפה בקפריסין?ואם זה מהסוכנים אז למה להם להמיר לי אם אני לא מתכוון להזמין מהם כלום (אמרת שהם רמאים )? סורי על החפירה אבל אני משתדל לדעת הכול לפני הנסיעה

dr gever

New member
גבר... באיזה מלון היית??

ומה אתה אומר על מלון אנטאה???

AvOsH21

New member
הייתי במאוס...

אנטאה כפי שהבנתי מכאלו שהיו עד לא מזמן זה אחלה מלון סבבה לגמריי אין לך ממה לחשוש..

למעלה