המגרש עובר דירה

The Exorcist

New member
המגרש עובר דירה

ביום שישי חתמתי על הסכם שכירות לדירת חדר בתל עדשים. בשבוע הקרוב או בשבוע הבא (אם זה בשבוע הקרוב אז מדובר ביום שלישי-רביעי-חמישי ואם בשבוע הבא אז זה יום שני) אני מעביר את כל ציודי הבתול (או שלא) לדירה החדשה. אני לוקח איתי את המחשב (עם הטמבלוויזה בתוכו) מגבר 15 וואט וכמה גיטרות (את הSG, את העומרקסטר ואת הקלאסית שלי) ואני הולך לחיות בתור רווק בכיף (למרות שחברה שלי תתעלק עלי 90 אחוז מהזמן...) עכשיו, אני גם מתחיל לעבוד אצל דוד שלי, אז בשעות הלילה, בוקר, צהריים (עד 3 ככה) אני לא אהיה בפורומינו הקט. תוך שבוע-שבועיים יהיה לי קו טלפון (תלוי בנזק שאגב שילמו לי היום 160 ש"ח) ובעוד כמה חודשים אני אמור להתחיל לימודים במכללה בעמק יזרעאל. תומר מצידו מתחיל ללמוד בימים הקרובים בסיאטל, אז ככה שמתי הוא יכנס אני לא יודע, הוא גם צריך לסדר את העיניינים שם אבל בטוח ב100 אחוז שהוא יכנס יותר ממני בהתחלה) מקסימום אני אוכל להכנס מהמחשב של חברה שלי שגרה 5 דקות נסיעה מהדירה שלי. אז אנשים, בזמן שאני ותומר לא נהיה אני מבקש לשמור על החוקים בפורום (בלי סמים, בלי שתיה, בלי סקס ובלי בריטני ספירס) ונעשה הכל בשביל שלא יהיו בעיות (אני גם אבקש מההנהלה לשים עין על הפורום) באותה הזדמנות אני רוצה להזכיר לכולם את המפגש שיהיה ביום חמישי הבא (חשבתי שיש לי עוד שבוע החודש ולא שמתי לב לתאריך) וכולם מוזמנים. המגרש לא קלה היא לא קלה דרכנו

The Exorcist

New member
תשכחו בקשר למפגש...

שחכתי שאני מעתיק את ההודעה מכלי נגינה...אבל מי שרוצה לבוא למפגש שלנו שם מוזמן כמובן...(עוד פרטים תוכלו למצוא בפורום, או שפשוט תשאלו)

למעלה