המדורה שלנו...

לי28

New member
המדורה שלנו...

הגננת אירגנה קומזיץ של כל הגן, הורים וילדים ביחד.. היה פשוט נהדר, חוויה, כבר הרבה שנים לא נהנתי ככה ממדורה, עם הסבר על הדלקת האש, שלבי הבהירה, ולאחר מכן הכיבוי שלה. איזו השקעה מצד הגננת, דאגה להכל עד הפרט האחרון פשוט הוקסמתי, הפתיעה את כל ההורים בגדול, והילדים היו תחת חלום אחד גדול.... המדורה הכי יפה. לא פסחנו כמובן על טקס תפוחי האדמה... איך אפשר ללכת הביתה אחרי מדורה בלי ציורי פחם מתפוחי האדמה על הפנים, אז בהתחלה ההורים הסתכלו עלי בפליאה, איך אני עושה כזה דבר לילדים שלי, לצייר להם על הפנים {הם כנראה שכחו שיש להם מים בברזים}, אך לאט לאט התחילו להגיע אלי ילדים, לקבל גם כן פסי מדורה על הפנים, וככה הלכנו הביתה מקושטים. רק את האמת... היה חסר לי משהו - טקס הכיבוי האמיתי... - שהבנים עומדים ומכבים בדרך הטבע את המדורה, הייתי צריכה ללמד אותם גם את זה?????

עופריקו

New member
מה בלי טכס כיבוי.?????????????

מה קורא פה בלי טכס כיבוי זה כאילו לא הייתה מדורה... לי מהר ללמד אותם .......ו...קדימה לעבודה .... תדווחי על התקדמות ו... שבת שלום עופר ואישוני הכבאי

לי-את עושה צחוק?

מילא בחיים אתך מדליקות אותנו ולאאכפת לכן איך זה נכבה, בסדר. אבל הילדים והאש. ואוד כשאת יודעת שזה בלתי נמנע. לא ללמד אותם לכבות? אום את שואלת סימן שאת יודעת שהיה צריך ללמד אותם. בר כוכבא מתהפך בקבר ממך. שזה לא יקרה עוד פעם!

למעלה