המדור השבועי - רשומות עלומות

עופר D

New member
המדור השבועי - רשומות עלומות

עבר עוד שבוע, ושוב אנחנו עם המדור שתופס תאוצה ומתבסס. למי שפיספס, או למי שחדש - מוזמנים להעלות לכאן רשומות עבר, כאלה שהייתם רוצים להחזיר לתודעה לרגע נוסף של תהילה, לתת להן במה מחודשת ולהזמין את כולנו ליהנות. ושוב תודה למשתתפים. אני אישית נהנה מאד, כי יש לי הרושם שרשומות טובות שלכם, פספסתי בעבר כי לא הייתי פה, מקבלות צ'אנס נוסף ואני מקבל את הצ'אנס ליהנות מהן. אז שיהיה המשך כייפי במדור המתפתח.

עופר D

New member
המלצה על ספר - רוקדת מעל תהום

רשומה מלפני תשעה חודשים, שבגלל שהבלוג היה בחיתוליו לא ידעתי לקדם. זה סיפור חוויות והצלה בסלובקיה במלחמת העולם השניה. כתבה אותו מי שהיתה שכנתי בשנים האחרונות, עד שעזבנו ובאנו לכאן, לארה"ב. ובעקבות ההיזכרות בספר ובה, ראוי שגם אתקשר לדרוש בשלומה. מקווה שהכל בסדר אצלה, אבל בגילאים האלה זה לא מובן מאליו. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1261986

Kelevra

New member
על חברים וירטואלים, היטים ורייטינג

רשומה ישנה שלי, שבה כתבתי על הבעייתיות שאני רואה בשיטת קידום המידע ע"פ פוטנציאל הרייטינג שלו, ועל הנגע הרע שאני רואה ברשתות החברתיות, שהופך את העולם שלנו לקטן יותר ויותר, ולא במובן החיובי. כאן

Antonio Montana

New member
אמיתי.

רשומה שלי מאוגוסט 2006 על חיבתי הרבה ל"True" של שפנדאו באלט. שיר שאת המשמעות שלו אני מנסה, בין השאר, לפענח בפוסט. אני חושב שהוא עוסק במחסום כתיבה אבל גם בבאסה של חוסר היכולת להגיד את האמת לעצמך, או ש- ברגע שאתה כותב את זה, זה אומר שאתה יודע בתוכך שזה אמיתי. הרשומה לא הייתה עלומה, היא גם הגיעה בזמנו למומלצים של הבלוגיה הישנה (דה צציק טיימז, נוסטלגיה), אבל פשוט חזרתי לרשומה הזו בימים האחרונים והיה נחמד להזדהות מאוד עם משהו שכתבתי לפני כמעט שלוש שנים, בתקופה אחרת לגמרי בחיים שלי.

קשתית9

New member
זו אכן רשומה מעולה, גם בעיניי!

ואהבתי שהמלצת על מישהו אחר. זה מעיד על נדיבות, ועל הקשבה, חיים חפר- עשית לי מאוד נעים בלב. ניבה

wranger

New member
../images/Emo207.gifאכן, מסכים שחשוב לפרגן../images/Emo45.gif

וקורא לכולם - סבבה שתמליצו על עצמכם, אבל קחו רגע לקרוא גם רשומות של אחרים. לא יפה להמתין שיבואו לקרוא אתכם בזמן שאתם לא קוראים אחרים. בעיני, המלצה של מישהו על רשומה שאינה שלו היא מחמאה עצומה לכותב, ואלה הרשומות שאעדיף לקרוא ראשונות בשרשור "כדאי לקרוא".

והפעם -איך אפשר לעזור לשמור על הכדור ../images/Emo222.gif

כמה שמדברים על איכות הסביבה זה לא באמת מחלחל לתודעה. אז הנה הדעה שלי וכמה רעיונות מועילים. הכדור שלנו

Paila

New member
איזה יופי של מדור

לא ידעתי. אני לא נכנסת מספיק לפורום הזה. אבל בהזדמנות זו אני רוצה להמליץ על אחת הרשומות שלי, שאני מתה עליה ושמה "אני אוהבת את האסלה שלי". והיו לה מעט מאוד קוראים, אולי כי הייתי בלוגרית חדשה. אני מזמינה אתכם לקרוא ולהגיב באמת, אם זו רק השריטה שלי, או שבאמת מדובר ברשומה משעשעת ביותר, כפי שנדמה לי. והנה הקישור: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1312553&passok=ok

למעלה